Sari la conținut

Scuteristii, Pericol Pentru Circulatie

le_KiKi
 Share

Postări Recomandate

atunci intreaba-te de ce ma opreste politia pe mine echipat, cu nr si tot ce trebuie (mai dau si de A) si ma intreaba " da ce-s alea ? genuchiere? ti-e frica sa nu cazi?" cand altii merg cu degetu in gura si fac par par no stress cu sapca-n-cap doar ca sunt de culoare

ai dreptate si e revoltator.. da nu-s chiar toti asa inconstienti

nu mai plageti frtilor ;motociclisti'mai multi motociklisti au murit anul asta decat scuteristyi....capul sus si privirea dreapta ..asfalt uscat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 127
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Nu stiu cum este in alte orase dar in Iasi este cat de cat cultura privind echipamentul de protectie, aproape toti prieteni mei au geaca casca si alte chestii , am vazut si niste cocalari dar nu-i bagati in seama si o sa fie mai bine. Anul asta in iasi sa organizat o intrunire de motociclisti la care sa zis sa vina si scuteristi pentru campanie anti-accidente asa ceva nu prea am vz in alte orase si daca va da'ti seama traim in Romania unde in alta tara nu ai sa vezi asa ceva. Asfalt uscat. :crack:

PS; care din voi umbla cu motociclisti ? pentru ca eu unu umblu cu ei chiar daca am scuter... :)

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

Acuma vorbesc ca fost scuterist,cu toate ca am doar 16 ani la fel de mult urasc si eu "colorati" pe scutere mai ales cand ii vezi : 3 ciori pe un scuter vai de mama lui care fac par par par fara numar de inmatriculare si nici unu nu are casca.Eu chiar daca dadeam o simpla tura de bloc asa de placere imi puneam casca pe cap.Ma rog .Traim in Romania

Link spre comentariu