Sari la conținut

gabriel2009

Membru
  • Număr conținut

    128
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gabriel2009

  1. Toata lumea se pregatea ca atunci cand iese din spital sa petreaca pentru el ca este bine sanatos , nici gand sa se adune lumea la inmormantarea lui .Cine a avut onoarea si placerea sa il cunoasca pe Karty au ramas cu o impresie foarte placuta ...D-zeu sa il ierte
  2. Nu sunt clare cauzele decesului...Joi seara a avut niste dureri cumplite , iar vineri la ora 4 a decedat ...
  3. RIP...Motorul este in siguranta , are cateva zgarieturii , carena din spate sparta , frana dupa fata rupta . Cat a stat la terapie a fost perfect constient si bine , a avut 14 coaste rupte si cam atat ...El tot intreba daca motorul este bine , nici acuma nu imi vine sa cred.A fost un om mult prea bun nustiu de ce Dumnezeu a vrut sa il ia acolo sus,am stat 1 zi si o noapte langa el.A fost multa lume la ceremonia de inmormantare asta era una din dorintele lui sa ii adune pe toti prietenii si apropiatii lui ...Odihneasca-se in pace.
  4. Va multumesc frumos de sfaturi.Eram sa ma ard
  5. Acuma vorbesc ca fost scuterist,cu toate ca am doar 16 ani la fel de mult urasc si eu "colorati" pe scutere mai ales cand ii vezi : 3 ciori pe un scuter vai de mama lui care fac par par par fara numar de inmatriculare si nici unu nu are casca.Eu chiar daca dadeam o simpla tura de bloc asa de placere imi puneam casca pe cap.Ma rog .Traim in Romania
  6. Cautand pe internet am gasit un scuter foarte ieftin si cand spun ieftin spun 400 RON. Iau datele de contact iau legatura cu vanzatorul si mi-a spus ca scuterul merge perfect dar nu are ace,pac am intrat direct la banuieli "e furat" il intreb ca de ce nu are acte si mi-a spus ca in 1993 nu se dadeau cu acte.Ce sfat imi dati merita sa il cumpar?
  7. Motocicleta asta este visul meu de mic!!!Cand osa am si eu A1 (cat de curand) sper sa am modelu asta de motor sau cu putin noroc , accest noroc.Bafta la vanzare.
  8. Noroc ca nu a fost mai rau.Din pacate un accident identic am avut si eu :-< dar ca pasager...Dar atata timp cat a gresit eu spun ca trebuie sa plateasca.
  9. Casa de piatra , multa fericire si copii sanatosi.
  10. Urmeaza sa ma inscriu la scoala de soferi catergoria A1.Si vreau sa stiu legislatia foarte foarte bine.Daca este cineva pe forum care are o carte prin casa si vrea sa o doneze sau sa o vanda la un pret mai mic va rog frumoss contactati-ma ...Multumesc!!Asfalt Uscat!!
  11. http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/glu...orat-un-om.html R.I.P Dar si-a facut-o cu mana lui.
  12. poate pietonul a fost mascat de masina , stiu din propria experienta cum este sa lovesti pe cineva pe trecere:( . Dar poate reuseste Luci sa ia legatura cu acea doamna si sa nu depuna plangere si numai are chiar asa de mult de suferit asta numai in cazul in care politia nu se auto-sesizeaza...Sanatate lui Luci si victimei !!!Asfalt uscat!!!
  13. Astazi doamna care a fost lovita l-a sunat pe acel amic sa se intaleasca.S-au dus in locul unde a avut loc accidentul si a spus ca nici ea nu a fost atenta ca era suparata si ca nu a avut mai nimic doar ca s-a panicat.In schimb cand a auzit ca scuterul a fost furat s-a intristat !!Totul este bine cand se termina cu bine !!!
  14. R.I.P !Chiar imi pare foarte rau in ziua de azi si cu bicicleta este riscant !! Tara de rahat , de ce a trebuit sa ma nasc aici ?
  15. Sa o calaresti sanatos si fara nici un incident:D sa ai parte de 1000000 de km fara nici un incident:D .Asfalt uscat!!!
  16. D-zeu sa o ierte pe babuta:(!Din pacate am trecut si eu prin asa ceva eram ca pasager pe motor cand din fata unei masini apare o doamna ce traversa regulamentar pe trecerea de pietoni cand motociclistul nu a vazut-o si a intrat in ea dar din fericire nu au fost mari urmari.Sanatate MOTOCICLISTULUI !!!Asfalt uscat!!!
  17. Imi pare rãu sã te contrazic dar nu este primul . Imi pare rau sa te contrazic dar nu este primul .
  18. Gata,mi-am recitit posturile si m-am convins singur cate greseli gramaticale am putut avea .Imi cer mii de scuze si voi incerca ca fiecare posting care il fac sa il citesc de doua ori.Asfalt uscat!!!
  19. Din pacate multi dintre voi faceti off-topic.Eu am deschis un topic pe un subiect si voi ati trecut la gramatica.Nu cred ca este treaba voastra cum scriu eu daca sunt analfabet sau orice altceva.Daca nu vrei sa postezi despre accest subiect numai posta si uita-te la altceva.Si nu numai in topic-ul meu , multi dintre voi vorbiti despre gramatica am vazut si in alte post-uri,de ce nu va faceti profesori de romana ?Sau macar sa schimbati numele forumului ceva de genu : http://www.GramaticaMotociclista.ro ? Destramati bunatate de forum.Bafta!!!!
  20. R.I.P si sanatate celuilant.Am facut si eu ce-a mai mare prostie din viata mea acum doua zile :| .M-am urcat pe moto-scuter fara casca si am avut accident :-s din fericire am avut un kg de noroc ca nu am avut nimic doar cateva julituri.Sunt 100% sigur ca inainte sa plece cu motorul langa el se aflau 3-4 pitipoance iar el sa le arate ca e smecher i-a dat gas. R.I.P
  21. 1. Motociclistul are legislatia facuta si tocmai a spus ca atunci cand se face frumos afara se duce sa faca si scoala pentru A1 2. Nu inteleg cum vezi tu o mandrie in prostia asta ? Sau cum eu as fi mandru ? Daca scuterist-ul era atent la trafic nu se intampla nimica ~X( se uita la RPM si dupa ce am tipat la el a fost constient ce se intampla....Iar pentru pmoldovan tot respectul
  22. Amice imi pare rau sa iti spun dar nu am spus si nici nu osa spun ca este un motiv de lauda.Poate am vrut sa le arat si la altii gresala amicului meu si marea prostie pe care am facut-o ca nu am puratat casca .Cum spune si descrierea categoriei "Sa invatam din greselile altora ... " Mor cand vad persoane ca tine, pe internet sunt miezul
  23. :-j Aveam printre noi numai genii , nu o luati ca pe o insulta ! Eu propun sa revenim la topic daca se poate ! Deci FLAMINGO motociclist-ul cum arata ?
×
×
  • Creează nouă...