asdfghjk Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 m-as duce la orsova, nu am fost, prin pitesti- craiova - tr severin. orice alta directie rezonabila ok. sighisoara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 m-as duce la orsova, nu am fost, prin pitesti- craiova - tr severin. orice alta directie rezonabila ok. sighisoara? salut duminica unde mergem Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 9, 2008 Autor Share Postat Mai 9, 2008 salut duminica unde mergem Pompi pai du-ne tu la orsova ca ma tot ameninti si mergem noi sambata la sighisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 la orsova as merge si eu. am mai avut o intentie dar nu s-a concretizat. mi s-a parut mai tentant traseul pitesti-rm valcea- tg jiu. din tg jiu o putem lua ori pe motru - drobeta turnu severin- orsova . ori Baia de arama- baile herculane- orsova. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 9, 2008 Autor Share Postat Mai 9, 2008 la orsova as merge si eu. am mai avut o intentie dar nu s-a concretizat. mi s-a parut mai tentant traseul pitesti-rm valcea- tg jiu. din tg jiu o putem lua ori pe motru - drobeta turnu severin- orsova . ori Baia de arama- baile herculane- orsova. nu e mai lung pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 pe site-ul asta m-am informat. http://www.viamichelin.com/viamichelin/int.../MaHomePage.htm si am calculat nr de kilometri. pe craiova ieseau cu vreo suta in plus. si ca peisaj . e mai placut pe sus , pe tg jiu. na.. eu sunt deschis la variante . sper doar sa nu fie vreme aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 10, 2008 Autor Share Postat Mai 10, 2008 (editat) e 8 ploua si s-a si racit - 12c. sa vedem ce-o mai fi. ma enerveaza de nu mai pot sa astept si eu we sa dau o tura si sa ploua. m-as baga si pe udatura. anybody? Editat Mai 10, 2008 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 e 8 ploua si s-a si racit - 12c. sa vedem ce-o mai fi. ma enerveaza de nu mai pot sa astept si eu we sa dau o tura si sa ploua. m-as baga si pe udatura. anybody? nu ma cheama anybody dar daca maine e ceva ..ma bag in limita a 400 - 500 dus intors ca deh, am revizie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 10, 2008 Autor Share Postat Mai 10, 2008 iese soarele spre vest e cald si soare - tr sev orsova, se misca careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 pai du-ne tu la orsova ca ma tot ameninti si mergem noi sambata la sighisoara salut sefu mergem dar pentru asa traseu trebuie so luam din loc dimineata la 7 sa fiim plecati ploua sau nu ploua asta e merem sau nu merem Pompi sefu o cursa lunga unde facem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 10, 2008 Autor Share Postat Mai 10, 2008 salut sefu mergem dar pentru asa traseu trebuie so luam din loc dimineata la 7 sa fiim plecati ploua sau nu ploua asta e merem sau nu merem Pompi sefu o cursa lunga unde facem la kaprun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 la kaprun? sar putea sa vad cum decurg lucrurile Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 alo dumnilor cu "scule" mari si puternice unde ati ajuns pana la ora asta? "BORSOVA" cred ..... hi hi hi maine bagati sighisoara ori ba un incepator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 10, 2008 Autor Share Postat Mai 10, 2008 haha daca ma numar printre cei vizati bag orice, n-am ajuns nici acolo, am zacut degeaba. e vrajeala cu ploaia, chiar daca ploua e suficient de cald si nu tine mult. pompi zice sa plecam la 7 la orsova. sunt dupa o raceala nasoala cred ca 800km e cam mult totusi, asa ca merg daca va duceti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 haha daca ma numar printre cei vizati bag orice, n-am ajuns nici acolo, am zacut degeaba. e vrajeala cu ploaia, chiar daca ploua e suficient de cald si nu tine mult. pompi zice sa plecam la 7 la orsova. sunt dupa o raceala nasoala cred ca 800km e cam mult totusi, asa ca merg daca va duceti. daca mereti in liminta a 400 -500 MAX , ma bag, cum spuneam dar nu cu XX ul so ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 10, 2008 Autor Share Postat Mai 10, 2008 sunt 284 sighisoara eu merg daca mai merge cineva. bai nene ati amortit toti credeam ca numai bosorogii mei cu bmw-urile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 nu inteleg de ce vreti sa parcurgeti o distanta asa de mare sa vedeti orsova: drum prost+nu aveti ce vedea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 zolly gura-vai - orsova este superb , ca noi ne plimbam toata ziua pe acolo te-ai obisnuit , pentru altii e chiar interesant sa auzim de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate