andrey_832 Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 kilometraj + turometru si un singur cablu care merge ori la km ori la turometru 50 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 nu e de ETZ ca e in mile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Mai 11, 2008 Autor Share Postat Mai 11, 2008 poate o fi fost de la vreun model fabricat ptr state.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christensen Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 nu cred ca este de la etz, cam vechi arata + viteza este prea mare pt un etz + jos este trecut fabricantul....nu cred ca pt mz sau fabricat componente in japonia. mar repede cred ca este de la o japoneza mai veche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Salutari Pai si cablul ala e mecanic sau electric? Pacat ca e in MPH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Mai 11, 2008 Autor Share Postat Mai 11, 2008 mecanic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate