ZLD_moto Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 cel mai prost din curtea scolii http://www.exoticsportbike.com/images/Vipe...itaniumOval.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AFM Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 (editat) Foarte frumoasa mai pune ceva poze ca sunt curios ce i-ai mai facut! P.S. Cred ca imi vand banditu si imi iau si io hornetel !! Haaa era o gluma nu dau banditu decat pe alt banditt ! Editat Septembrie 23, 2008 de AFM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 uite o masca eu am facuto din fibra si fac un streetfighter de la a la z modificat tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eto Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Honda Hornet 600cc nascuta in 2002. Un pic 'aranjata' streetfighter.O am din luna martie 2008, este prima mea motocicleta... Sunt foarte multumit de ea, ne intelegem de minune. In momentul de fata nu asi schimba-o pentru nimic in lume . frumoasa,sa te bucuri de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 cel mai prost din curtea scolii http://www.exoticsportbike.com/images/Vipe...itaniumOval.jpg bafta so stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 (editat) frumusica foc !! zi-mi te rog si mie o chestie: am impresia ca ghidonul este putin mai inalt decat cel stock; daca e asa, vreau sa stiu daca ai avut cumva probleme cu lungimea cablurilor. merci. Editat Ianuarie 28, 2009 de viespu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catamadan Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 belea arata motorul ... parca l-am vazut scos la vanzare in toamna anul trecut ... criza asta ... asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate