ioan Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 Va salut ! Io am de gand sa plec din Cluj dupa data de 27 iunie ... is student aicea .. daca mai are chef careva sa stea dupa o "comunista" (mai ales ca is mai incepator de felu meu ... ) e binevenit ... io merg pana in Suceava prin Bistritza Dorna Campulung ... mail : orbecaind@yahoo.com , tel. 0741432250 - ioan P.S. oricum merg si singur daca nu vreti dar mai fain e cand mai e careva cu tine ... (mai ales in cazu meu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Iunie 14, 2005 Share Postat Iunie 14, 2005 ei ei ioane ioane te-a prins paranoia...stai ma linistit....ca o sa te descurci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maniax Postat Iunie 17, 2005 Share Postat Iunie 17, 2005 batrane, sa ma sui in tren cu cortu si sa vin pana acolo asa, ca sa fiu pasagwer? apropo mergwe bateria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 acuma saracu e in sesiune si invatza....nu are vreme de internet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioan Postat Iunie 18, 2005 Autor Share Postat Iunie 18, 2005 Haidi uei ... chiar nu mai e nici un student din Bucovina/Moldova cu motor in cj ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 bah ioane vezi ca e ala cu honda dominator...da de el...si mai are niste preteni cu nipre din moldova vezi poate merg ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioan Postat Iunie 18, 2005 Autor Share Postat Iunie 18, 2005 numa sa vina joia asta in cotton ... ca altfel ?!? .. cum dau de ei ? nu intra si ei pe net ?! oare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate