Sari la conținut

ioan

INACTIV
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    orbecaind

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj Napoca
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    marauder vz 800
  • Numar Moto
    sv 90 bnf
  • Club
    .

Informații profil

  • Motociclete detinute
    izh planeta 5 - disparuta in actiune

ioan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ioan

    Bukowina Motor Club

    ni videm acolo fara picioare rupte ! yey !
  2. ioan

    Marauder VZ250-800

    da jos rezervor si uita-te sa nu fie vreo mufa din aia mama tata mai desprinsa si sa iti bata .. ca suna ciudat alea (nu stiu cum auzi tu bulbuci cand e pornit motoru )
  3. ioan

    Marauder VZ250-800

    fuge cam la fel .. cel putin a meu tot pe la 165 ... merge tzinut constant la 140 destul de bine, nu o sa ai probleme cu gropile zic eu, e facut destul de solid foarte buna furca upside down, si desi pare mare e destul de usurel, are mult plastic, numa rezervoru e metal, da asta inseamna mai putina rugina, greutate redusa (parerea unui speedar .. 'e mai manevrabila decat pare') si la 220 kile fata de 196 cat are viroaga .. nu ai sa simtzi decat placere la schimbare, unii mai zic ca are ghidonu prea stramt ... dar zic eu e foarte comod la drumuri mai lungi si poti conduce si un pic mai 'agresiv/sportiv' daca vrei ca fiabilitate in 9000km nu am schimbat decat kitu de lantz decat cand l-am luat, in rest 2 schimburi de ulei ... unu cand l-am luat si unu acu vreo 3000km, in rest ce sa zic ... nimic .. strans un pic suruburi la tobe ca de cand am scos filtre .. vibreaza mai tare un pic (si daca faci trecere de la cardan la lantz... nush daca o sa iti placa .. tre sa bibilesti un pic lantzu .. curatzat uns .. bla )
  4. ioan

    Hai La O Plimbare !

    sunt foarte de acord
  5. ioan

    Marauder VZ250-800

    la mine is tobe silvertail .. si filtru a fost prins in 2 shuroabe .. le-am desfacut .. am prins filtru cu un cleste si l-am batut afara ... a iesit relativ ushor.. daca is alte tzevi .. nu stiu nu cunosc .. incearca cu un flex ceva Si o intrebare .. la cati km se schimba in mod normal kitu de lantz ? Ce cauciucuri folositi pe fatza ? io am avon .. si nu sunt multzumit de ele .. de multe ori mi se intampla sa alunec in franare ... ceva recomandari ?
  6. ioan

    Loud Pipes Save Lives!

    sunteti siguri ca pierdeti din putere ? sau doar nu mai trageti asa tare de acceleratie din cauza sunetului io cred ca e ultima varianta
  7. domnu' semaca .. io am sa astept si anu asta o istorisire cel putin la fel de buna !!! mult respect !
  8. ioan .. din suceava ... in prezent in cj, cine trece prin rynox poate m-o vazut pe acolo
  9. ioan

    Marauder VZ250-800

    Salut, chestia cu apa si antigelu se pun pe acolo pana vezi ca iti da afara cel putin asa fac io ... (ca parca asa scria in manual) si despre motor ... am facut aproape 7000km cu el din mai .. si nici o problema ... numa ca mi s-o belit melcu cela care invarte cablu de kilometraj, consumu e cam la fel cum o zis ceilalti .. cu 90 100 km/h imi ia sub 5 peste 120km/h imi ia peste 5 si ce imi place cel mai mult : furca fatza ... e mai solida decat la alte cruisere .. si face fatza destul de bine pt drumurile noastre ... pare un motor destul de solid ... si nu am avut nici o problema la pornire cu el ... desi nu am schimbat bujii ... nu am curatzat sau reglat carburatoare ... cel mai tare am mers cu 155 ... nu am vrut sa trag mai mult de el ca si mie mi se pare cam turat dupa 120km/h 130km/h (oricum daca vrei sa mergi mai tare nu iti iei cruiser ), intradevar tzevile din fabrica is silentzioase de aia am scos un filtru cu totu ... ah singura chestie care ma deranjeaza la a meu e cu aparatorile de la tzevi .. desi sunt prinse bine .. imi suna ... le-am tot incercat suruburile .. dar la anumite turatii suna parca is tigai .. si intradevar ar trebui facut ceva cu aparatoarea aia de la lantz .... ca daca nu .. ai roata pe spate pe o parte neagra si cealalta luceste .. si inca o chestie ciudata .. la modelu asta .. mi se pare ca lantzul ajunge mult prea aproape de roata ... e normal asa ? sau numa a meu e diferit , sanatate si ne vedem la bukowina cine vine
  10. si io vin.. nu ca ar interesa pe cineva da am sa fiu pe acolo la baut
  11. pai in jur de 3000 e .. dar ash vrea sa stiu mai multe despre vt-u de 600
×
×
  • Creează nouă...