ekkemu Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 (editat) Deci tura a fost in 22 aprilie, marti. Din Baia Mare in Cluj am venit pe o ruta ... excelenta Dintre atractii: urcarea de la E60 pana in Stana de Vale, pe langa Lacul Lesu (am pus doar poza cu barajul) excelenta!! A fost asfalt candva iar acum era cam 50% din el ramas, oricum super fain de dat in gura, drum ingust, intortocheat, dupa care am coborat in Beius si am urcat spre Padis, iarasi valea aia a fost de vis, e cea din poza cu motoru meu langa copaci si valea involburata. Planul era sa trecem prin Padis spre Ic - Doda Pilii - Rachitele, insa nu ne-a iesit pt ca a fost blocat drumul de zapada si ... din pacate o trebuit sa ne intoarce, sa coboram aceeasi vale (urcatul si coborat a fost minunat, pt ca era si la apus) si sa ne intoarcem pe valea Ariesului acasa. Pe langa faptul ca zapada ne-a facut sa ocolim, am facut pana in Turda, adica Adi o facut la twin, distractie mare, la 1:15 noaptea. La 4:20 am ajuns acasa ... cu bine. N-am rabdare sa pun cate-o poza si aici, cine vrea sa vada cateva poze: http://ekkemu.tla.ro/main.php?g2_itemId=1636 Editat Mai 12, 2008 de ekkemu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate