SEBYK Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Dupa o sapt si ceva de asteptat...a ajuns bestiutza...azi ii scot numerele....... abia astept sa vad cum se comporta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosRmin Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Sa-l stapanesti sanatos. Multi km fara incidente Cat te-a ajuns k pret, de unde l-ai luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Felicitari!!!frumoasa "bestiutza" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 te asteptam la o tura !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Mai 13, 2008 Autor Share Postat Mai 13, 2008 ms mult... a fost 9600 eur...de la Bardak motor. Asfalt uscat si sa ne vedem cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiggernlg Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 ms mult... a fost 9600 eur...de la Bardak motor. Asfalt uscat si sa ne vedem cu bine Sa il stapeneshti sanatos , si fara nici un incident. p.s: nu mai zii preturi ca nu e topic de vanzari , lasa oamenii sa sune si sa intrebe cat costa.parerea mea Bafta si Asfalt Uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bunicul Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 (editat) Sa il stapeneshti sanatos , si fara nici un incident. p.s: nu mai zii preturi ca nu e topic de vanzari , lasa oamenii sa sune si sa intrebe cat costa.parerea mea Bafta si Asfalt Uscat! Parerea ta cred ca-i total "pe linga" ... parerea mea. Sau poate esti dealer moto? (fiindca doar astora nu le convin comparatiile de preturi, din motive lesne de inteles). In rest, multi km fara probleme fericitului calaretz! Editat Mai 16, 2008 de Bunicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan boeru Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 bravo e ste fff frumpoasa sa o stapanesti sanatos ai grija ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 ai uitat sa zici ca e a surorii tale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 foarte frumoasa ...asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Mai 21, 2008 Autor Share Postat Mai 21, 2008 ai uitat sa zici ca e a surorii tale A mea...a ei..ce mai conteaza...tot in familie e.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 pai pe certificat ... ce scrie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate