florinmotoare Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 ieri va anuntam suparat ca am crapat carterul,m-am hotarat din mai multe solutii posibile sa schimb carterul azi l-am sunat pe fostul proprietar sastabilim o data pentru radiere in vederea inmatricularii pe numele meu cu noul carter ce credeti ca s-a intamplat?....ii explic omului patania la care raspunsul lui a fost o intrebare?: ai astupat gaura aia filetata de mine in carter care comunica cu suportul de fata al motorului? eu cu o voce stupida intreb din nou:e vreo gaura facuta de un om cu mintea intreaga acolo? da prieteni,nenea omul daduse o gaura in suportul motorului pentru ca se rasese filetul ala care tine sita pompei de ulei,aia care acopera sorbul eu am refiletat gaura respectiva dar nici prin cap nu-mi trecea ca un om normal pute face asa ceva SFATUL MEU :EVITATI SA CUMPARATI MOTOARE DE LA OAMENII PASIONATI DE IMPROVIZATII!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 bine ca n-ai cumparat de la mine CAND CUMPERI O MOTOCICLETA ESTE INDICAT SA FIE NOUA SI SA FIE HONDA, SI CU GARANTIE DE LA PRODUCATOR si daca ai vreo problema tehnica, sa dai buzna in service-ul AUTORIZAT HONDA;intretinerea tot acolo sa fie facuta!(ca sigur stiu aia ce fac...) bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate