Sari la conținut

florinmotoare

Membru
  • Număr conținut

    279
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    florinmotoare@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    TARGOVISTE
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    BMW R1200GS
  • Numar Moto
    CD20088
  • Club
    VALAH TARGOVISTE

Informații profil

  • Motociclete detinute
    CZ,IJ,DNEPR,DNEPR,YAMAHA,BMW

Vizitatori Recenți Profil

445 citiri profil

florinmotoare's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salut! intra pe adv rider e acolo un topic despre reconfigurare,eu am luat cutiile second si in 10 min le-am reconfigurat pe amandoua http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=300753,eu am ramas cu doua piesulite din alea dar am probat cu vreo 5 chei de la diversi si nu se descuie...
  2. salut!,cu verona nu ai pierdut mare lucru a fost mult mai slab anul asta decat anul trecut
  3. Cu tine m-am intalnit la verona sambata,asa in fuga?
  4. Salut! Sunt Florin Jandarmu cum imi spun prietenii si colegii mei de club Valah Mc,de un an muncesc prin Brescia, am avut un Super tenere ,acum am un BMW 1200GS La fel ca si altii ma limitez la plimbari de duminica,sambata lucrez.Cei din zona dati un semn poate strangem gasca.
  5. Salut! Ieri am sosit si eu in Brescia,am venit cu motorul un Super Tenere din 91,daca mai sunteti prin zona cu motoare ma mai bag si eu la cate o plimbarica in weekend,in rest munca.
  6. florinmotoare

    DONATII

    salut! as vrea eu setul de vase de aluminiu,ma pregatesc pentru o tura mai lunga prin tara si am nevoie.si un set de protectii manere daca merg pe super tenere le+as vrea pe cele albe multumesc!
  7. cum scot partea magnetica de la alternator,merge fara presa? nu pot desface surubul central care tine oala aia magntica de la st-ul meu cum se procedeaza?
  8. Ieri am pornit ST-ul dupa o perioada in care nu a mers din cauza tci-ului ars,astazi am incercat din nou dar electromotorul invarte in gol.L-am dat jos si l-am verificat,functioneaza si nu are nici un dinte lipsa sau rupt,are cineva idee care este sistemul prin care cupleaza cu arborele,e cam si cum ar fi blocat "bendixul" sau patineaza pe ceva pe acolo. Multumesc!
  9. pedaua de pornire de la cutie?
  10. cumpar peda de pornire de nipru,second dar buna
  11. 2500ron negociabil(PUTIN!!!!!) +un atas de piese de schimb
  12. si al meu e netaiat dar e inscris solo 0766589773 florin
  13. sambata,6 septembrie tocmai plecam spre nunta lui bikerkess,in targoviste la o intersectie ne-a taiat calea o toanta cu o conserva,noi aveam cam 30,40 la ora,am luat o tranta zdravana,eu eram pasager pe motorul lui viosimson ,un kawasaki ltd454,ne-am ridicat cam ametiti si dupa ce ne-am revenit putin am inceput sa studiem si motorul.....cadrul este rupt din fata in dreptul gatului care tine furca,la vreo 4 centimetrii catre interior,ar mai fi cateva maruntisuri dar care se pot repara ... aveti idee daca ducem motorul la reprezentanta kawasaki din bucuresti cei de acolo pot aduce un cadru pentru o motocicleta atat de veche,asigurarile platesc daca repari motorul in regie proprie? orice ajutor e bine venit,chiar si un cadru second la un pret decent ar fi binevenit,omul asta a muncit enorm sa-si cumpere motorul si e cam daramat psihic de evenimentul asta.....
×
×
  • Creează nouă...