PERL Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 binie v-am gasit ........ in primul rand vreau sa multumesc unui nene cu golf v care daca nu ma bubuia pe cand calaream vechiul f 650 nu ajugeam sa fiu posesor de o asa frumusete (pe care mi-o doresc de mult)........in rest......fara cuvinte ..cine are asa ceva stie despre ce vorbesc...........alte info despre ea 2000 14000 km acu sa trecem la problemele ei : pompa ----de unde iau una pe vacum sau o alta care s-o inlocuiasca pe cea cu care e ""dotata"" CDI-ul , releul de unde achizitionez??????/ drumuri frumoase sa aveti....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Cat de bine poate sa arate .Sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Superba!!Sa-o conduci sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 pompa vacumatica e pe la 70 euro releu pe la 120 nou cdi habar nu am .. cauta pe ebay , releu la electrexworld, despre pompa nu stiu sa iti indic un magazin anume. bafta si e super motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate