motorman35 Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 la sfarsitul lunii trecute,am avut ocazia sa particip(a partcipa e impropriu spus..)sa ma aflu intamplator intr-o zona unde se tinea o intrunire moto .am ramas placut surprins de ordinea,disciplina si curatenia ce era acolo..parca totul era regizat dinainte...mi-a placut totul,mai ales motoarele.. sper ca in curand,sa particip si eu pe motor,nu ca si vizitator..am facut cateva poze...eu m-am minunat,va las si pe voi sa le admirati.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 gata...la toamna dau militaria jos din pod! fac pe dracu in paishpe si vin iar la Madrid si nu ma mai las la mana lui Geo-hai ca merg cu tine sambata in Toledo....bla,bla,bla! Ma duc cu nevasta,daca singur mi-a fost urat. CA SLAVA CERULUI...AI CE VEDEA! p.s. motorman...mixi dixi ce mai face ca a disparut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Mai 15, 2008 Autor Share Postat Mai 15, 2008 salut..cand ajungi la madrid,ne intalnim la o bere si asa am si eu cu cine merge la intuniri...daca nu cu motor(deocamdata.. .)cu masina.......dixi?l-am luat o perioada cu mine la munca,dar sa hotarat sa plece acasa....e in ploiesti...numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate