Jump to content

mendozaccc

Membru
 • Content Count

  346
 • Joined

 • Last visited

About mendozaccc

 • Rank
  thousand miles away

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Constanta
 1. salut ! ma intereseaza farul cu contact si stopul. trimite-mi te rog un PM cu conditiile si preturile separate. multumesc. p.s. sunt din Constanta
 2. Sure...sure Ovidiu ! » Post actualizat in 19 May 2015 07:29 Be sure Ovidiu!
 3. Salut ! Sunt interesat de o pereche de sei tip ''ureche de elefant'' pentru Dnepr sau Ural,fata-spate, tobe cu tot cu coturi stanga-dreapta, ceva stopuri si semnal pt atas Cu bani sau la schimb cu alte fiare rusesti. Multumesc! » Post actualizat in 19 May 2015 07:10 Sau set de tobe pt atas ( toba stanga+ toba tip ''plamân''pt cilindrul dreapta.
 4. Un butuc bun de roata, saboti buni de frana, mai gasim? Multumesc
 5. » Post actualizat in 12 May 2015 08:37 Salutere Aleko ! Nu am auzit de revista asta dar daca zici ca are si un articol despre Dnepr, vreau si eu te rog. La Cta nu s-a auzit de ea. Te vizitez cand vin la Buc. Merci !
 6. Merci Andrei ! @mpc cat vrei pt roata de M? celelalte nu imi sunt de folos pt ce vreau eu.
 7. salut B. mendoza din Ctza sint. ia legatura cu Andrei si iti explica el. acte iti dau eu, cu tot ce trebuie de MT 10 (1976)
 8. sau imi vinzi mie coturile, asa urate sau ruginite daca iti faci tu din inox. serios ! p.m, if....
 9. un pret te rog pt axa cu came scoasa din motor (evident daca e ok), filtrul de aer complet, tija impingatoare si levierul care trage cablul(de la ambreiaj), daca ai si ambele coturi sau macar pe cel din dreapta (de la tobe). merci !
 10. salut! o axa cu came completa (cu pinion pe ea- eventual si rulmentii) de MT 11 , gasim? si un pret si pt mine pt o aprindere pt MT 9-10, la fel ca in cererea Ursului. o sa de spate (ureche de elefant) de guma pt Dnepr? multumesc . (PM)
 11. Salut. Ai vreo bobina de inductie dubla (cu doua iesiri) de la japoneza (mai veche-4 cilindri) de 3 OHMI ? multumesc mult ! va rog P.M.
 12. 1- DRACULAS MC. PREZENT 2- de abia asteptam sa ne regasim (in cadrul vostru de asta data ) 3- fraaate, OOOOSSSSIIIIIAAAANNNN ? asta da surpriza (pr mine). ii ascult de ani multi (alaturi de Tancsapda, Edda , Moby Dick si altele...) 4- spor la pregatire ca venim in forta ! L&R Mendoza \m/ \m/
×
×
 • Create New...