Sari la conținut

mendozaccc

Membru
  • Număr conținut

    346
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mendozaccc

  1. Haideti ca il anunt eu pe Adi Silea sa ia legatura cu dvs.
  2. salut ! ma intereseaza farul cu contact si stopul. trimite-mi te rog un PM cu conditiile si preturile separate. multumesc. p.s. sunt din Constanta
  3. Sure...sure Ovidiu ! » Post actualizat in 19 May 2015 07:29 Be sure Ovidiu!
  4. Salut ! Sunt interesat de o pereche de sei tip ''ureche de elefant'' pentru Dnepr sau Ural,fata-spate, tobe cu tot cu coturi stanga-dreapta, ceva stopuri si semnal pt atas Cu bani sau la schimb cu alte fiare rusesti. Multumesc! » Post actualizat in 19 May 2015 07:10 Sau set de tobe pt atas ( toba stanga+ toba tip ''plamân''pt cilindrul dreapta.
  5. » Post actualizat in 12 May 2015 08:37 Salutere Aleko ! Nu am auzit de revista asta dar daca zici ca are si un articol despre Dnepr, vreau si eu te rog. La Cta nu s-a auzit de ea. Te vizitez cand vin la Buc. Merci !
  6. Merci Andrei ! @mpc cat vrei pt roata de M? celelalte nu imi sunt de folos pt ce vreau eu.
  7. salut B. mendoza din Ctza sint. ia legatura cu Andrei si iti explica el. acte iti dau eu, cu tot ce trebuie de MT 10 (1976)
  8. sau imi vinzi mie coturile, asa urate sau ruginite daca iti faci tu din inox. serios ! p.m, if....
  9. 1- DRACULAS MC. PREZENT 2- de abia asteptam sa ne regasim (in cadrul vostru de asta data ) 3- fraaate, OOOOSSSSIIIIIAAAANNNN ? asta da surpriza (pr mine). ii ascult de ani multi (alaturi de Tancsapda, Edda , Moby Dick si altele...) 4- spor la pregatire ca venim in forta ! L&R Mendoza \m/ \m/
  10. HARLEY-DAVIDSON SPORTSTER 1200 ROADSTER / 2005 / conversie transm. chain drive / juguri la comanda late si usor avansate 7 grade. / extreme apehanger / furtunuri brake-racing / culoare negru mat granulatie medie (aspect frumos) / roata groasa fata / dublu disc frana fata / aripa fat boy fata / ceas bord turatie , screamin eagle exhaust / screamin eagle air filter-performance / kit sport carburation, baterie noua/ cauciucuri noi / etc... motocicleta este omologata si perfect functionala , sunetul este fantastic / fuge de mananca asfaltul ! cunoscatorii stiu -- modelul Roadster este varianta sportiva de la Sportster, deci.... http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-harley-davidson-sportster%201200%20roadster-din-2005-504510.html 8500 euros p.m.
  11. CONSTANTA spune PREZENT in numar mare, evident ! see us there... RESPECT !
  12. daca vine si CIRO imi mut poponeata de pe nisip si vin si eu.
  13. Lasa Attila ca la vara o comitem si cu tine poate, cine stie...! p.s. very very nice u'r new Street Glide Scr.Eagle cstm. sa te poarte fericit prin USA! Te pupa fratele mai mic
  14. DRACULAS MC CONSTANTA prezent ABSOLUT la eveniment ! RESPECT !
  15. semnat si de la Constanta 2 persoane. inutil, suntem convinsi dar...semnat. JOS ILIESCU !
  16. hmmm, foarte interesant! ramane sa ne mai auzim prin primavara. poate poate...
  17. mie imi este teama ca daca venim la Mizil iar ne simtim al dracu' de bine! va pupa gasca din ctza! spor la pregatiri p.s. in bazin sa fie apa, ca de nu, noi tot sarim in el.
  18. DRACULAS MC CONSTANTA va fi prezent cu bucurie la acest eveniment. URA !
  19. foarte frumos gestul tau de a ferici pe cineva cu sapca asta! dat fiind ca sunt din Constanta si posed o Harley D.,crezi ca a-m putea gasi o varianta de transport in cazul in care nu ai donat-o deja altcuiva? iti multumesc oricum! numai bine? (daca se poate, rog 1 P.M)
  20. eehh, am lipsit dar ti-am zis din timp Hristosule. sper ca ai baut 1 tuica si pt. mine, da? HAI SA NE TRAIESTI SI LA MULTI ANI PRIETENE! TOT CE VREA MUSCHIUL TAU!
  21. venim si noi din Constanta, cca 6-7 motoare, clasa chopper cruiser, insa vom alterna intre barul LA PIRATI (unde suntem ''ca acasa'') si locatia festului vostru. Succes organizatorilor si respect Dacilor prieteni. Mendoza
  22. felicitari Vikingilor ! poate, la anul....va vizitam si noi din Cta, numa' sa punem bani din timp de-o parte! \m/ \m/
  23. spun si eu prezent (de parca mai era cazul) ,impreuna cu echipa carnatilor denumita mai curand de mine LARGE OPEN MOUTH M.C. si aveti grija ce sarcina imi mai dati anul asta, ca vreau sa fiu cat mai departe de Tibitza, da?
×
×
  • Creează nouă...