_andrei_ Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 (editat) scuterul este un peugeot jet force c-tech '06. stie careva dintre voi daca merge montat la carbul original si alt filtru de aer decat cel de origine? daca da, ce marca, tip, fel, de unde poate fi luat.... etc. multam Editat Mai 16, 2008 de AndreiC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Merge orice filtru sport,dar admisia originala e dintr-un cauciuc moale si cu un filtru conic,carburatorul va bate in orice directie,pt ca filtrul original era prins de variator si astfel fixat.Incearca si tu o admisie sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Mai 17, 2008 Autor Share Postat Mai 17, 2008 am avut si filtru sport montat pe el insa la jegalalul din 'curesti a doua zi era varza... mi-ar fi trebuit ceva mai protejat nitel de "intemperii"... deci cred ca am sa raman pana la urma la cel original. aveti idee cati bani e unul nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 am avut si filtru sport montat pe el insa la jegalalul din 'curesti a doua zi era varza... mi-ar fi trebuit ceva mai protejat nitel de "intemperii"... deci cred ca am sa raman pana la urma la cel original. aveti idee cati bani e unul nou? Incearca un filtru malossi,dar care are un capac de protectie deaspura,nu e direct expus buretele.Costa aprox130 ron din ce stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 parerea mea ii ca dak iti pui filtru sport iti gati motoru si nah bagi praf cu galeata mai ales in romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 Am eu un filtru sport TNT Carbon luat cu 80 ron...e noi, rulat 3 km doar. Si e destul de protejat ca are sate dese...il dau la 40 ron. Daca esti interesat id mess: llg_90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate