Hellryder Postat Iunie 17, 2005 Share Postat Iunie 17, 2005 Cine mai vrea sa ma insoteasca... astazi intre 19-19.30 la McDrive Dristor, ma duc pe Autostrada Soarelui pana unde merge ea si pe urma pe unde s-o putea! 0745640897 Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iunie 17, 2005 Share Postat Iunie 17, 2005 Unde mergi la mare, ca eu vin maine de dimineata si vin cu masina ca motorul meu e radiat, si abia sapt viitoare iau actele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mala Postat Iunie 17, 2005 Share Postat Iunie 17, 2005 eu mai plec cu un prieten, da` vreau s-o tai mai devreme - pe la 5. Daca cumva intarziem ne vedem la Mc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iunie 17, 2005 Autor Share Postat Iunie 17, 2005 Imi cer scuze! Pentru motive care nu tin de mine nu mai pot pleca la mare, sau in orice caz NU cu motorul. Daca am incurcat pe cineva imi cer scuze din nou, si rog moderatorii sa stearga topicul daca considera ca a devenit inutil. Multumesc! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate