cristigeo69 Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 (editat) Salut baietzi si fete...pe 24 IUNIE intrunire la mare 'SEA RIDERS' eu am un moped dala mai noutz(2004)PEUGEOT-badsi...fuge 60-65km am avut o gliera cba(moto de piaggioTUNATA )fugea tot kam la fel dar am schimbat-o k asta e mai mare un pik !!!! CONLUZIA!eu am mai mers la brasov si la mare(si in alte partzi fara okazii speciale) anu trecut si anu asta decat pana la ploiesti ..deci stiu sa merg k merg de 3 ani ...DAKA vretzi KRE vretzi...sa il am coleg de asfalt &apoi akolo...k eu ma duk singur pretena mea nu mere..k nu o lasa PENSIONARII(bine dak se ofera alta fata nu se supara NIMENI am saua FFFF.MARE&cortul incapator & (gaska de anu trecut kre am fost s-a kam spart si nu am cu cine merge ORIKUM eu ma duk singur daka nu mere nimeni...care avetzi mopede..scutere si sa mearga MAKAR 50km/H sau sa stea cu 60 dupa mine & sa fitzi SIGURI pe ele...e totul k toata distractzia tzine 3 zile...eu mai stau MAKAR 1 zi 2 dak e vremea frumoasa(dak nu plek duminika dimineatza)..ca doar nu bat atatzia km pt. in week aku depinde si de bani astept nebuni k si mine cu propuneri..de fapt dak meretzi...OK ajunge cu palavrageala...pe mine ma gasitzi pe yahoo messenger:cristigeo69 sau la tel:0766.614.995 sau 0740.062.881 astept sa vb.la tel pe yahoo sau pe forum mesaje!!! BAFTAAAAAAAAAA!!!! era sa uittt:intrarea este 150.000!!camparea este in camping la pescarus(mamaia-navodari)& de restu va descurcatzi facetzi-va si voi un calcul& vedetzi catzi bani va trebe...ETC...BYEEEEE Editat Iunie 18, 2005 de cristigeo69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigeo69 Postat Iunie 19, 2005 Autor Share Postat Iunie 19, 2005 baietzi dak vretzi sa si vb. PE VIU ne vedem MIERCURI 22 iunie!!!la ARC (intrarea de la herastaru)am un peugeot(badsi) NEGRU!!! bye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 Ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack_Daniels_pescuter! Postat Iulie 9, 2005 Share Postat Iulie 9, 2005 sa inteleg ca vreti sa facem o saptamana pana la mare nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumiSpeed_Fight Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Bai jack daniels vb la arc maine despre mare te pupa tata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 am si eu o intrebare poti sa mergi cu un scuter de 50 pan la mare nu cedeaza ca am si eu un scuter de 50 si as merge si eu da nu stiu daca e indicat pt un scuter atata drum astept sugestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate