ianachim Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 (editat) am dat o fuga azi de nevoie si de placere am servit la dus autostrada pt ca ma grabeam in sa la intoarcere m.am destrabalat am venit din constanta via PLOIESTI "PAULA" pt cine are moto cu suspensii mai moi merita drumul peisaje extra / masini putine este de bagat la trasee de facut Editat Mai 19, 2008 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Iar ne faci sange rau? Daca altii pot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 20, 2008 Autor Share Postat Mai 20, 2008 si azi a mai bagat tata o tura bucuresti craiova 2 zile 1100 km insa maine e MAREA PLECARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 hmm si eu care am tras doar un bucuresti - ploiesti - urziceni bucuresti (merita facut, cateva gropi dar 90% asfalt bun) asa de relaxare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate