aronbmw Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 cateva poze din excursiile mele din ultima luna: maine pun si cu motoare acuma nu se incarca pozele Ia sa ai Peter daca iti plac "raioasele", asta-i de la ceva iesire la Valea Ierii ps: haida-tzi k-i concurs de broaste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 23, 2010 Autor Share Postat Octombrie 23, 2010 CJazi pe la micesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 azi o fost prea frumos afara sa nu profit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Octombrie 31, 2010 Autor Share Postat Octombrie 31, 2010 Am ajuns si eu...dupa 2 zile Pozele de la friptanele de la tufele rosii! Vremea a fost un pic rece din cauza vantului dar a fost ok pina la urma .Tufele rosii pina la urma este singura padure mai virgina aproape de cluj . Eu de acolo am evadat in alta parte ... urmeaza poze si de acolo ...cu broascutze ! Mesaj completat era sa uit ....a fost ci un cioperas cu noi Mesaj completat Poze din eterna si fascinanta "CHEILE TURZII" poze cu gongutze, animalute ,etc : supa de hamei : coca cola ice : un pisoias curios: Mesaj completat Poze din eterna si fascinanta "CHEILE TURZII" supa de hamei : coca cola ice: un motanel curios: o lacusta la bronzat! expo de banuti : Poze cu fascinanta Mama Natura in pielea goala : sper ca v-au placut pozele si v-au incantat ochisorii Mesaj completat PS. toate gunoaiele ce s-au strans in 25 septembrie cu ocazia "LET"S DO IT ROMANIA " sunt tot acolo in petresti de jos ....sacii ce i-am strans noi sunt tot in container ,sacii ce i-au starns copii din petresti si turda sunt tot pe marginea drumului la 2oo de metri de sosea ,rupti de cainii din sat ,ajung inapoi in apa ..... Sa ai frec pe toti care iau decizii in tara asta !in tara asta votul cel mai sigur e un glontz in cap la toti care aspira la posturi de conducere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 Mmmda; Cruiser-ul acela a facut si un traseu soft-enduro de vreo 300m, da n-o patit nimic....Cam rece o fost..., mai precis era curent pe acolo,si peturi de padure "virgina". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 [quote name='alexandru1771' sper ca v-au placut pozele si v-au incantat ochisorii Da frumoase poze , frumoasa iesire in pitorescul peisaj al eternelor Chei ale Turzii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 se poate merge prin chei? au refacut podul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 1, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2010 Podul 2 este nou nout,podul 4 ...arata asa : .binenteles ca se poate traversa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Podul 2 este nou nout,podul 4 ...arata asa : .binenteles ca se poate traversa. Grandios pod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 2, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2010 (editat) Grandios pod ce-a mai tare faza ..si asa ar fi normal sa nu fie nici un pod! doar cabluri fara busteni ,asa impactul daunator asupra cheilor ar fi minim .Se pot sufleca pantaloni ,papucii in mana si gooooo! Trece cine poate Editat Noiembrie 2, 2010 de alexandru1771 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 Grandios pod multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 6, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2010 Oare mai sunt gongute pe afara ? ar merge o iesire la padure... Mesaj completat Oare mai sunt gongute pe afara ? ar merge o iesire la padure... Cascada Ciucas! dus intors 90-100 km,cu ceva de mancat in rucsak,tankruksak,topkase. la11.00- 11,30 ma tirez... cine se mai inscrie? Mesaj completat OMV marasti linga sensul giratoriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 Vin si eu acolo.Si vin cu ETZ ,sa nu fie iarasi discriminare cu chopper-ul .Ne intalnim la OMV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 6, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2010 S-a intors echipa SPEED ADVENTURE TEAM de pe coclauri ,ne-am bucurat de peisaj din mers la ametitoarele viteze de 165-196 km/hora.drum forestier da a fost ok ,la vitezele alea nu am simtit nici unul dintre noi bolovanii. Nu mi-as da sport touringul pt nimic in lume pt un ...cum ai zice ...cred ca ceva cu T incepe Transpap parca .Transpapurile nu faceau fata la drum ,de aceea nu am vazut nici unul pe acolo ,cred ca sunt facute pt. autostrazi . Transpapurile la ora asta sunt in garaj ,ca nu merita sa bagi cheia in contact pina la Ciucas.Normal ca nu merita drumul pina acolo nu e ca in palma si nu sunt balti de 1 deget adancime ,sunt adevarate fluvii ,cratere ,stanci .Peste astea a trecut azi adevarata echipa SPEED ADVENTURE TEAM ,aventura adevarata ,profesionisti in aventura . Bine ca am fost numa noi elita ,si nu au venit copilasi plangaciosi cu transpapul in garaj,ca nu aveam nici unul timp de dadacit . poze imediat: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 (editat) Speed-enduroul meu , azi la plimbare..., bine-nteles fara "cheie in contact"..... Editat Noiembrie 6, 2010 de judas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 6, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2010 (editat) poze ...Dedicatie speciala pentru vlad si kiki(nu va puneti cheia in contact deoarece consuma ) in asteptare la omv: Primul rau peste care au trecut motoarele:aproximativ...19 cm avea apa adancime .se vedea un rezervor de trans ,iesea un pestisor din el ,si intreba :ati reusit sa treceti ce motoare sunt astea ? sunt speeduri ! pestisorul: aha !astea da motoare ,ca sub apa sunt numa transalpuri . ceva nisipuri miscatoare ,era un transalp ingropat acolo de anul trecut ...no ...ce sa-i mai faci ...am trecut toti peste el. credeti nu credeti bolovanii astia sareau de sub rotile noastre ca mozaicul: Editat Noiembrie 6, 2010 de alexandru1771 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 (editat) da l-ai impins pana acolo Mesaj completat ,, Primul rau peste care au trecut motoarele:aproximativ...19 cm avea apa adancime ,, si presupun ca a-ti trevut cu motoarele in brate nu ??? Editat Noiembrie 6, 2010 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 6, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2010 da l-ai impins pana acolo crezi nu crezi ,vulturul asta a vazut tot : intreabal daca nu crezi! numa ca trebuie sa mergi pe jos in zona aia ,ca ...nu sti daca face fata motorul, ai vazut pe ala ingropat in nisip de anu trecut ,i se vede un capat de ghidon afara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 (editat) crezi nu crezi ,vulturul asta a vazut tot :intreabal daca nu crezi! numa ca trebuie sa mergi pe jos in zona aia ,ca ...nu sti daca face fata motorul, ai vazut pe ala ingropat in nisip de anu trecut ,i se vede un capat de ghidon afara . da da ce sai facem nu toti au motopare negru cu rosu uni mai au si triciclete ,,, las ca maine ma plimb si eu pe undeva ca azi nu am putut Editat Noiembrie 6, 2010 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 S-a intors echipa SPEED ADVENTURE TEAM de pe coclauri ,ne-am bucurat de peisaj din mers la ametitoarele viteze de 165-196 km/hora.drum forestier da a fost ok ,la vitezele alea nu am simtit nici unul dintre noi bolovanii. Nu mi-as da sport touringul pt nimic in lume pt un ...cum ai zice ...cred ca ceva cu T incepe Transpap parca .Transpapurile nu faceau fata la drum ,de aceea nu am vazut nici unul pe acolo ,cred ca sunt facute pt. autostrazi . Transpapurile la ora asta sunt in garaj ,ca nu merita sa bagi cheia in contact pina la Ciucas.Normal ca nu merita drumul pina acolo nu e ca in palma si nu sunt balti de 1 deget adancime ,sunt adevarate fluvii ,cratere ,stanci .Peste astea a trecut azi adevarata echipa SPEED ADVENTURE TEAM ,aventura adevarata ,profesionisti in aventura . Bine ca am fost numa noi elita ,si nu au venit copilasi plangaciosi cu transpapul in garaj,ca nu aveam nici unul timp de dadacit . poze imediat: ba tu daca te mai legi de translap tre sa dai beri .....ca de nu dau io (beri) si nu am stat in garaj azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 S-a intors echipa SPEED ADVENTURE TEAM de pe coclauri ,ne-am bucurat de peisaj din mers la ametitoarele viteze de 165-196 km/hora.drum forestier da a fost ok ,la vitezele alea nu am simtit nici unul dintre noi bolovanii. Nu mi-as da sport touringul pt nimic in lume pt un ...cum ai zice ...cred ca ceva cu T incepe Transpap parca .Transpapurile nu faceau fata la drum ,de aceea nu am vazut nici unul pe acolo ,cred ca sunt facute pt. autostrazi . Transpapurile la ora asta sunt in garaj ,ca nu merita sa bagi cheia in contact pina la Ciucas.Normal ca nu merita drumul pina acolo nu e ca in palma si nu sunt balti de 1 deget adancime ,sunt adevarate fluvii ,cratere ,stanci .Peste astea a trecut azi adevarata echipa SPEED ADVENTURE TEAM ,aventura adevarata ,profesionisti in aventura . Bine ca am fost numa noi elita ,si nu au venit copilasi plangaciosi cu transpapul in garaj,ca nu aveam nici unul timp de dadacit . poze imediat: k bine zici domnu Lako Peter ... nici eu nu mi-ash da speed touring-ul p un Transh-lap . faina tura , fara endurishti trishti ... sapt viit incidem sezonu , nu d alta da unii l-au inchis mai demult ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 k bine zici domnu Lako Peter ... nici eu nu mi-ash da speed touring-ul p un Transh-lap . faina tura , fara endurishti trishti ... sapt viit incidem sezonu , nu d alta da unii l-au inchis mai demult ... cred ca te referi la aia care nu au diareie verbala nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 crezi nu crezi ,vulturul asta a vazut tot :intreabal daca nu crezi! numa ca trebuie sa mergi pe jos in zona aia ,ca ...nu sti daca face fata motorul, ai vazut pe ala ingropat in nisip de anu trecut ,i se vede un capat de ghidon afara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 6, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2010 ba tu daca te mai legi de translap tre sa dai beri .....ca de nu dau io (beri) si nu am stat in garaj azi Berile dupa ce se inchide sezonul ! pina atunci....mai rup un cauciuc pe crestele muntilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 [quote name='alexandru1771' pina atunci....mai rup un cauciuc pe crestele muntilor. in alta viata poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate