NaeL Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 vreau sa schimb fisele la bujii ca nu arata prea bine, si am auzit ca alea de moto au o rezistenta la mufa (ceva pt deparazitare cica) eu am aprindere electronica cu bobina de dacie pe fiecare cilindru de la ural. pot sa pun fise de dacie fara pb ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 nu e nici o problema ba chiar e mai bine ca nu se mai ard bobinele alea de deparazitare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 fisele si bujiile tale sunt VARZA. Ai aprinderi de dacia, bobine de dacia, dece crezi ca nu ar merge fise de dacia? cauta si tu din alea siliconice si vezi sa nu aiba peste 4 kiloohmi si sa fie suficient de lungi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate