Mikulas69 Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Am cumparat un scuter cu urmatoarele acte Certificato di proprieta Carta di circolazione Contarct VC Daca mai trebuie ceva spuneti Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anybody Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 ce numere vrei sa ii pui? de la primarie sau politie? Carta di circolazione - asta este actul de radiere nu? contractul de v/c il ai cu italianul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 ala este contract de circulatie ... poate l-a luat de aici din romania si are VC cu un roman! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikulas69 Postat Mai 22, 2008 Autor Share Postat Mai 22, 2008 (editat) da din romania am luat pentru inmatriculare ala de circulazione este din italia cu stampila si tot contractu de VC este intre un roman si italian si eu am de la alt roman si italian Editat Mai 22, 2008 de Mikulas69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anybody Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 tu trebuie sa ai toate contractele de vanzare cumparare sa poti dovedi cum a ajuns scuterul la tine, sa ai tot "traseul" actelor pana la tine...eu de exemplu am avut contractul de vanzare cumparare intre italian si roman facut in italia si contract de v/c din Romania intre mine si roman(accelas roman nu altul). si daca ai toate actele astea...faci copii dupa ele, iti faci RCA-ul pe o luna, platesti taxa la primarie~7lei, la CEC 13 lei, completezi o cerere la politie ~3lei si poti sa-ti scoti nr rosii care sunt valabile luna dupa aia trebuie sa-ti faci Rar-ul...care este vreo 260lei cu cartea itp, sa platesti alte taxe, iti trebuie documentele de italia originale, contractul de v/c intre italian si roman trebuie tradus si legalizat si cam atat si poti sa-ti iei numerele definitive ______________________ Toate astea daca vrei sa-l inmatriculezi la politie!...daca vrei sa-l intregistrezi la primarie pt nr galbene nu stiu daca iti trebuie toate astea Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Canter...ai spus o mare gogomanie. Fara suparare, dar...ai cumparat vreodata o masina SH? V-C la scuter e aproximativ 80 lei...daca le platesti pe toate cate o fi avut scuterul...ai dat faliment. Nu trebuie sa dovedesti nimic. Nici nu iti cere politia contractul vanzare-cumparare. Doar la inregistrare/inmatriculare iti trebuie...poate si la rar. Din el dovedesti ca l-ai cumparat de la cineva...e furat, ala intra in puscarie si tu ramai cu mana infipta. Sa ai contrat V-C pe numele tau si cu numele celui de la care l-ai cumparat. E CEL MAI IMPORTANT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anybody Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 @ rolyy...tot ce am scris mai sus mi-a trebuit mie pt inmatriculare scuter la politie... asa am avut si eu prima data...Certificato di proprieta, Carta di circolazione, contract v/c intre mine si roman...si cel de la politie mi-a zis ca trebuie sa am si contractul de v/c intre roman si italian ca sa-i dovedesc ca scuterul nu este furat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikulas69 Postat Mai 22, 2008 Autor Share Postat Mai 22, 2008 (editat) si cu actele acelea ai reusit sa inmatriculezi motoru la politie??? Si <canter> nu trebuia sa duci actele alea la tradus din italiana in romaneste ???? si daca da atunci cam cat ai platit pe ele ? mersi Editat Mai 22, 2008 de Mikulas69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anybody Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 da...tot ce am scris acolo cel mai bine te duci la inmatriculari si vezi exact ce-ti trebuie...il intrebi pe politist si iti notezi trebuie tradus si legalizat...eu am platit vreo 60 lei pt traducere si legalizare pt o foaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikulas69 Postat Mai 23, 2008 Autor Share Postat Mai 23, 2008 ok mersi pentru ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate