Sari la conținut

Accident in Zalau? iunie 2005


PepsiMan
 Share

Postări Recomandate

Acum vreo ora in metrou am tras cu ochiul in ziarul vecinului de langa mine.....O stire de cateva randuri (cred ca de 5-6 randuri)....Accident in Zalau.....Un motociclist a fost lovit in plin de catre un taxi care nu a acordat prioritate...Victima a fost tarata cativa metri.........

Am intrat pe siteul ziarului Libertatea si nu apare nimic...iar in ziar stirea era inghesuita intr-un colt....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am auzit dimineatza la TV de un accident cu doi pe scuter "el" si "ea" 17, respectiv 15 ani :what: . Fara casti :banana: Loviti din spate de un papuc. Cica a vrut sa faca stanga scuterul pe drum, dar a dat semnal f. tarziu, iar dacia care venea tare din spate, era deja in depasire. Cred ca asta era in CV! :scartch: Asa am inteles, dar nu-s sigur.

 

Oricum... ast la spital, si nu-i tocmai bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asta cu semnalizatu si lovitu din spate e un k k t .

Si pe mine ieri una cu Peugeot CC tunat era sa ma dea de pamant ca era in depasire si de ce sa se uite ca eu sunt pe contrasens cu un scop tocmai viram stanga.... cativa metri si eram si eu pe aici.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Confirm un accident in Sf. Gheorghe(CV),dar care a avut loc in ziua de vineri 17.

Treaba sta in felul urmator:

In acea zi frumoasa de vineri,una bucata DAMA,a hotarat ca vrea sa-si faca treburile prin oras,asa ca si-a luat masina propr. pers. marca Suzuki(negru),si s-a trezit pe str.X, unde fara o explicatie(probabil tigari,telefon,alea,alea) ,a ajuns pe contrasens,modeland un nene(sa-i zicem Papadie), ce circula pe un fel de moped(dar fara pedale-RAR urmeaza sa-i stabileasca originea, se pare ca-i ceva artizanal-scria PEGAS pe cadru).

DAMA darnica din fire,cand l-a vazut cu ce se chinuie,s-a hotarat sa-i arate omului cum e pe un Suzuki,dar din nefericire pentru nea "Papadie",experienta a fost una neplacuta si nereusita.

Bilantul?: nea "Papadie" la spital,si acum,la ortopedie,ca de omul daca s-a dat cu Suzuki,tre sa si plateasca si nota consta in

fractura deschisa, in doua locuri, la unul din picioare(probabil la cel din stanga)

 

Insanatosire grabnica lu' nea Papadie,si cat mai multe luni fara permis lu' DAMA.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu sunt din salaj si am auzit doar vorbe din gura oamenilor si suna cam asa: " motociclist cu viteza 150Km/h ... prin orash ... loveste un taxi care doar a scos "botul" ca sa se poata asigura" :lol: :finger: -> asta mi-a zis un sofer pe camion cu care i=mi transportasem ceva mobila, zicea ca a trecut prin zona si a vazut cum l-au urcat in masina salvarii pe saracul motociclist ..se zvonea ca ar fi murit :banana: ... doamne - :what: doamne...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da de un accident din Zalau de acum cativa ani cand o murit un motociclist so bagat intr-o duba o facut-o praf cine e din Zalau stie ......o ramas sotia singura cu 1 copil parca ... :lol: :finger: soferu de pe duba o fost de vina :banana: da nu cum sa fie el de vina ca dara motociclistul avea 170km/h :finger: :finger: :cheers: :what: ...nasol nu?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 years later...

Da de un accident din Zalau de acum cativa ani cand o murit un motociclist so bagat intr-o duba o facut-o praf cine e din Zalau stie ......o ramas sotia singura cu 1 copil parca ... :moto: :moto: soferu de pe duba o fost de vina :lol: da nu cum sa fie el de vina ca dara motociclistul avea 170km/h :nono: :lol: :D :) ...nasol nu?

 

 

...am vrut neaparat sa-ti spun... ca nu avea 170... era practic imposibil... avea o yamaha fzr 600 sau yzf 600 care era si ea cam veche si oricum tocmai pornise de la stop care era la vreo 70 de metrii distanta de locul in care van-ul companiei echinox i-a luat din banda si... apoi... "s-a intamnplat"

 

...in fine...

 

pe el il chema Lar Viorel, avea 31 de ani in momentul in care a decedat, si intradevar au ramas indurerate sotia sa Oana, si urma sa vina pe lume fiica sa Lisa...

 

Viorel avea maxim 70 km/h...

 

daca vrei detalii... eu spun sa contactezi familia si prietenii... si nu sa scrii "zvonuri" ca desi deja au trecut catvia ani ....."buni" pe noi... prieteni si familia.... inca ne doare!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...