mihai_prd Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 Dacă vrea cineva aşa ceva şi e serios, vreau modelul şi în cazul în care nu aţi chitit voi unul se poate aduce motocicletă în limita bunului simţ.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicoara69 Postat Iulie 18, 2005 Share Postat Iulie 18, 2005 Ma intereseaza un VN de 750cc, 90-95'. E important pretul final si conditiile de plata (leasing, cash, ...) Toate bune, Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 19, 2005 Autor Share Postat Iulie 19, 2005 Omul e plecat în Belgia Âşi Germania. Se întoarce săptămâna viitoare, aÂşa că-ți poate aduce un Vulkan. Zi-mi cât de serioasă e cererea ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicoara69 Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Cererea este f. serioasa pt. ca tocmai mi-am vandut motorul meu si nu pot sa stau fara. Depinde de pret, daca dau toti banii gramada sau in leasing. Prefer leasing ca se plateste vama la valoarea reziduala si iese mai ieftin. Important este ca motorul sa fie model european, in stare tehnica buna si sa arate bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 22, 2005 Autor Share Postat Iulie 22, 2005 Nr de tel unde să te pot contacta, altfel ne frigem buricele degetelor. Vezi că Âştie Orestte de la voi din IaÂşi un Virago 750 de vânzare--95-5000 de euroi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate