Sari la conținut

nicoara69

Membru
  • Număr conținut

    73
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    nicoara69

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Iasi
  • Carnet moto din
    1993
  • Motocicleta
    V-ROD

Informații profil

  • Motociclete detinute
    SIMPSON, IJ, BANDIT, F650, DT, TT, EXC, V-ROD

Vizitatori Recenți Profil

402 citiri profil

nicoara69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Incredibil ! Mare pierdere pentru comunitatea moto din Iasi ! Condoleante familiei. Odihneste-te in pace TAZ !!! Atasez o poza din 2006, de la intrunirea din Constanta ... Am ramas fara cuvinte ....
  2. Total incredibil. Spuneti-mi ca e doar un vis urat sau o gluma de prost gust. Nu mai pot sa-mi scot din minte evenimentul mai ales ca ne-am intalnit exact inainte de a se petrece cu jumatate de ora. Accident pe cat de tragic pe atat de stupid ! Ovidiule, daca ti s-a intimplat tocmai tie, inseamna ca principiile mele despre motociclism s-au rastunat ! Acest eveniment a daramat pe unul din stalpii de baza a motociclismului iesean, fara tine Ovi, motociclismul nu mai este la fel ! Adio !!!! Sa fii iubit acolo unde esti acum ! Sincere condoleante familiei si prietenilor apropiati !!!
  3. Cred ca va insotim si noi dar cu masina, sper sa nu conteze.... ne mai auzim !
  4. De abia acum, cand ma uit la poze, filmele si comentariile voastre imi dau seama ca, chiar a fost o intalnire reusita. Asta nu inseamna ca nu sunt lucruri de reprosat, pt ca e foarte usor sa critici si mai greu de "pus osu la treaba". Totusi de cele mai multe momente imi aduc aminte cu placere mai ales cand stiu ca s-au depus eforturi mari si mai ales ca au fost momente cand am crezut ca nu o sa se mai organizeze nimic. S-a spus de mai multe ori pe forum dar am sa repet si eu: cine a vrut sa se simta bine s-a simtit super !!! A fost o atmosfera prieteneasca fara mari pretentii la servicii si comfort, un refugiu de 2 zile din stresul zilnic cotidian. Ne-am clatit ochii cu motoare si femei si gurile cu bere si mici. Au fost concursuri multe si frumoase, concerte si foc de tabara, spectacol de POC-POC si BURN-ri, tzitele goale...... Au lipsit dusurile, apa, dozatoarele, mincare diversificata, cascadoriile. Dar cel mai deosebit lucru mi s-a parut pretul de intrare, "jucaria", care bineinteles ca fost un gest simbolic de care se vor bucura zeci de copii amarati. Asta demonstreaza clar ca nu a existat nici urma de motivatie pentru obtinerea unui profit de pe urma acestei intruniri ba chiar a contribuit la imbunatatirea imaginii de motociclist (vezi mass-media). Sa speram ca la anul sa se poata organiza din nou si sa speram ca o sa fie mai bine ! Succes !
  5. Frumoase poze.... desi in multe dintre ele nu apare fatza...... Acum se lucreaza si dvd-l pt baietzii din Is, gasesc eu o solutie sa-l punem pe net.... Oricum, una peste alta a fost frumos .....
  6. S-au scris multe randuri despre aceasta intrunire, mai putine PRO si mai multe CONTRA. Daca ati avut ce comenta este pentru ca unii oameni AU GASIT TIMPUL, DARUIREA SI BANUTZII NECESARI CA SA POATA ORGANIZA ACEASTA INTRUNIRE. De aceea urez FELICITARI ORGANIZATORILOR !!! BRAVO LOR !!! Normal ca nu poti satisface toti participantii de la o asemenea adunare deoarece sunt categorii diferite de varsta, educatie, tabieturi, nivel intelectual si financiar, etc , singurul punct comun este dragostea pt motociclete. De aceea au si aparut atatea controverse si multe randuri cu “vorbe de duh”. Daca vrei sa fii carcotash poti gasi si “pete pe soare” dar daca se continua pe aceasta linie numai cu critici e posibil ca la anul sa nu se mai gaseasca cineva sa-si “puna pielea la bataie”. Cu siguranta nu-i usor sa organizezi asa ceva.... S-a vazut ca s-au bagat ceva banutzi in program… cascadori, formatii renumite, artificii, politie, pompieri, etc. Locatia a fost bine pregatita, curatenie, tuns gazonul, asfaltare recenta....pana si vremea a tinut cu noi... In fine, cine a vrut sa se simta bine a avut posibilitati din greu !!! Daca “baietii din Iasi” au vrut sa iasa in evidenta se vede treaba ca au reusit! De asemenea si aici sunt pareri PRO si CONTRA ! E rau ca nu am putut dormi vineri si sambata noaptea....dar nu-i tragic ! Totul a fost facut pentru spectacol si atmosfera ! Asta a demonstrat ca sunt multi si uniti ! Comentariile in contradictoriu pe aceasta tema nu aduc nimic pozitiv asa ca nici nu mai au rost.... E adevarat ca au lipsit concursurile specifice si mai multa implicare din partea organizatorilor nu strica... poate data viitoare ! Daca ati ajuns sanatosi acasa inseamna ca a fost totul OK si puteti merge la urmatoarea intrunire! Va urez numai lucruri bune si ASFALT USCAT !
  7. eu am un f650 din 96, merge super a costat 3500. Am vazut si mai ieftine dar aratau mai nasol... Bafta!
  8. nicoara69

    A Inceput Sezonul

    Nume: Nicoara Catalin Porecla: Nick, Mami, Piticu, ...... Localitatea: Iasi Profesie:inginer Varsta: 36 Carnet: B:'90, A: '93 Familie: 1 sotie, 1 copil !!! Motor: BMW F650 '96 Din copilarie am fost atras de "2 roti", initial cu propulsie proprie si mai apoi cu motor. Prima data m-am suit pe o bicicleta cu motor a unui vecin, mi-a placut la nebunie ! In liceu am "prins" o Mobra care mi se parea f. puternica.. Mult mai tarziu mi-am cumparat de la un mosneag un Simson de prin '40 in 4 timpi. Dupa ce m-am chinuit cu el .... am facut schimb si am luat un IJ in 2 cilindri customizat in chopper, proprietatea renumitului Scleambar. Dupa ce am stresat mai multi mecanici cu aprinderea, pornirea, etc i-am luat un motor nou-noutz din bazar de la rushi ! Cu "inima" noua mergea super, am prins chiar si 140 cu el. In acea perioada am fost in Belgia si mers pe Yamaha unui prieten pe autostrada cu 230 Km/H. La un moment dat am fost convins de cineva sa vand motocicleta si sa depun banii la Caritas, zis si facut ........ si aici s-a incheiat aventura ! apoi pauza...... In iarna lui 2004 printr-un noroc am achizitionat la o licitatie un Suzuki Bandit 250, adevarat SF pt mine! Cu aceasta ocazie am intrat in conflict cu cativa dintre motoristii consacrati din Iasi, acum se pare ca m-au acceptat .... Normal ca au inceput si cheltuielile cu reparatiile si modificarile la Bandit! Dupa ce am reusit sa-l pornesc cat-de-cat am luat o tranta adevarata...... iar pauza....... L-am reparat in sfarsit si apoi m-a prins tare microbu' ! Pana acum am vreo 10.000 Km facuti cu diferite motoare, dar tot incepator ma simt ! Acu am un F650 de care sunt indragostit si cu care vreau sa fac cat mai multi Km. ! Imi place comunitatea motociclistilor, merg la intruniri si motocicleta a devenit mijlocul meu principal de transport. (atat cat permite sezonul !) Cam asta-i povestea mea, inchei aici nu inainte de a preveni tinerii incepatori care se "trezesc" pe o motocicleta puternica si cu mana pe acceleratie la maxim ..... ATENTIE !!! NU AI VOIE SA GRESESTI, NICI MACAR O DATA !!!! Asta eu ... ...... si asta el ....
  9. Frumoase poze si peisaje ! Bravo ! La cat mai multe iesiri si vreme buna !
  10. nicoara69

    Tragedie In Iasi

    Pe o vreme pe care sa nu dai nici un caine afara l-am condus pe Daniel pe ultimul drum. Iata si cateva poze de la biserica : Dumnezeu sa-l ierte !
  11. nicoara69

    Tragedie In Iasi

    Venirea caldurii, mare bucurie pentru motociclistii ! Deasemenea si mare tristete cand se intampla tragedii din astea. Nu mai conteaza cine a fost vinovat, important este sa nu se mai repete ! Acest eveniment trage un semnal mare de alarma pe care trebuie sa-l luam in seama ! TREBUIE MULT MAI MULTA ATENTIE, RABDARE, CUMPATARE, .... IN TRAFIC !!!! D-zeu sa-l ierte, familiei indoliate sincere condoleante !
  12. Si-a tunat cineva toba ? Cum putem aplica zicala "Loud pipes save lives !" ? Daca facem aceasta modificare se deregleaza carburatia la F650 ?
  13. Daca sunt in "zona" ma afiliez si eu grupului ! Mai amintiti si voi de chestia asta ca sa nu se uite ! Oricum mai este .....
  14. INCEARCA LINK-UL ASTA: http://faq.f650.com/FAQs/faq-tires.htm POATE GASESTI CEVA.
×
×
  • Creează nouă...