lucianbiker Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 o informatie as dori si eu: jocul lantului la un BANDIT DE 600cc? multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 De asemenea, se mută la Service... Nu e trecut în manualul de service ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Intre 2,5 si 3,2 cm cred ca e in manual. Dar daca ai pe cineva priceput, nu-ti fa treaba singur. In functie de incarcarea motocicletei, jocul lantului poate varia. Mie cei de la Ducati mi-au reglat lantul cu mine pe bicla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 o informatie as dori si eu: jocul lantului la un BANDIT DE 600cc? multumesc anticipat 25-35mm salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Ce stiu eu din "batrani" despre reglarea lantului : Se face obligatoriu cu cineva suit pe motocicleta (suspensia comprimata - variaza mult sageata). Sageata pe care o face lantul se masoara in partea de jos, la mijloc intre pinion si foaie si trebuie sa fie aproximativ egala cu lungimea unei zale de lantz (pentru lantul respectiv). Lantul se intinde/slabeste deplasandu-se relativ roata spate spre in spate/fata. Atentie - deplasarea trebuie sa se faca egal in ambele parti - si pe partea cu lantul si pe cealalta, altfel roata va face unghi fata de directia de deplasare - pentru calibrare cel mai bine se masoara distanta relativa de la furca la janta, de o parte si alta, eventual in mai multe puncte ale jantei. Grija mare sa nu reglati lantul cu motocicleta pe cric - va iesi la masuratoare o sageata foarte mare - reducand-o va rezulta un lantz intins prea tare cand te urci pe motocicleta iar la jocul suspensiei/gropi/etc. - lantul se poate rupe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate