George Paunescu Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Salut Are cineva idee unde s-a mutat reprezentanta Jawa din Bucuresti ? Am fost pe Hristo Botev si isi faceau bagajele aia si nici nu era nimeni de intrebat. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 office@jawa.ro sau la numerele de telefon de pe jawa au inchis magazinul sa se mute au sediul intr-un bloc la interesectzia moshilor cu dacia cu eminescu, vis a vis de pizza hut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bestie Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 A gasit cineva magazinul sa-mi spuna si mie unde se afla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 nu mai au magazin!!! mail sau telefon daca vrei sa-i intrebi ceva!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bestie Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 thx. Le-am dat mail... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 pacat ca nu mai ai site! vreau un motor nou de fabrica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bestie Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 dar se mai fac inca piese? sau... motoare intregi se vand? gata facute? adica ma refer pt tipul asta de Jawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 pai astia de la ts nu au mai facut alt motor... toate sunt la fel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate