black_prince Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 (editat) ati cam deviat de la subiect........... topicul cum se numea care isi aminteste dau un suc......................) ok intrebare care sunt defectele obisnuite la RS 125 din 96????????????? Editat August 5, 2008 de black_prince Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 ati cam deviat de la subiect........... topicul cum se numea care isi aminteste dau un suc......................) ok intrebare care sunt defectele obisnuite la RS 125 din 96????????????? Set motor , ambielaj, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 (editat) Set motor , ambielaj, tanks k am tot avut moto shi mari shi mici si tot neamu de scutere de la kymco movie (cu care am invatat umpic sa fiu mai economisitor cu cauciucul de fata . ........................ )pan la Y. Majesty care lam dat chiar azi shi am gasit un rs............ ceva de genu(adica asta) : Vand Aprilia RS 125 EXTREMA,1996,piston,segmenti noi,ambreaj nou,ulei cutie schimbat,cauciucuri noi,baterie noua,stare foarte buna de functionare,inscrisa in tara 2006. cam cat merita sa dau pe ea........? maxim.........) Editat August 8, 2008 de black_prince Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 care stie de unde iau si eu un cablu de ambreiaj pt un rs 125 din 98??/ ms frumos pune unu de bicicleta )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 tanks k am tot avut moto shi mari shi mici si tot neamu de scutere de la kymco movie (cu care am invatat umpic sa fiu mai economisitor cu cauciucul de fata . ........................ )pan la Y. Majesty care lam dat chiar azi shi am gasit un rs............ceva de genu(adica asta) : Vand Aprilia RS 125 EXTREMA,1996,piston,segmenti noi,ambreaj nou,ulei cutie schimbat,cauciucuri noi,baterie noua,stare foarte buna de functionare,inscrisa in tara 2006. cam cat merita sa dau pe ea........? maxim.........) E veche:). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 tanks k am tot avut moto shi mari shi mici si tot neamu de scutere de la kymco movie (cu care am invatat umpic sa fiu mai economisitor cu cauciucul de fata . ........................ )pan la Y. Majesty care lam dat chiar azi shi am gasit un rs............ceva de genu(adica asta) : Vand Aprilia RS 125 EXTREMA,1996,piston,segmenti noi,ambreaj nou,ulei cutie schimbat,cauciucuri noi,baterie noua,stare foarte buna de functionare,inscrisa in tara 2006. cam cat merita sa dau pe ea........? maxim.........) s-a fabricat asa ceva in 96 ? eu nu prea cred...aia e cel mult 94-95 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 s-a fabricat asa ceva in 96 ? eu nu prea cred...aia e cel mult 94-95 Asa-i ...cine stie ce acte are ,orcum e veche eu nu mas baga:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 (editat) s-a fabricat asa ceva in 96 ? eu nu prea cred...aia e cel mult 94-95 pan la urma am luato' doar 700 am dat pe ea ... da na mai trebe putin pus mana la ea .........: -schimbate semeringurile la telescoape............ furca "up-side down" -intins lantu........... putin . -stranse carenele shi oglinzile putiinn............. -alta bujie ...... nu stiti ce bujie trebe .......... o idee macar?????? pls o stat ceva vreme asa aiurea ba sar putea sa fie 95.......... (da in toate actele am gasit 96' poate is schimbate doar carenele????????? ca bascula si furca is de modelul urmator........) da io is multumit de ea............. voi ce ziceti???? Editat August 10, 2008 de black_prince Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 pan la urma am luato' doar 700 am dat pe ea ...da na mai trebe putin pus mana la ea .........: -schimbate semeringurile la telescoape............ furca "up-side down" -intins lantu........... putin . -stranse carenele shi oglinzile putiinn............. -alta bujie ...... nu stiti ce bujie trebe .......... o idee macar?????? pls o stat ceva vreme asa aiurea ba sar putea sa fie 95.......... (da in toate actele am gasit 96' poate is schimbate doar carenele????????? ca bascula si furca is de modelul urmator........) da io is multumit de ea............. voi ce ziceti???? Bujie bagai Ngk ..dar iti trebuie codu ..dar te duci si masori filetul..sa o stapanesti sanatos si fara incidente,mai baga poze cu ea nui problema de strans suruburile iei trusa si le strangi frumos pe toate:).BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Bujie bagai Ngk ..dar iti trebuie codu ..dar te duci si masori filetul..sa o stapanesti sanatos si fara incidente,mai baga poze cu ea nui problema de strans suruburile iei trusa si le strangi frumos pe toate:).BAFTA Nu vorbi daca nu cunosti,ca pe langa dimensiuni bujiile au si alti parametri. NGK BR10EG baga-i daca e full-power,daca nu BR8EG si nu ar trebui sa ai probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Nu vorbi daca nu cunosti,ca pe langa dimensiuni bujiile au si alti parametri.NGK BR10EG baga-i daca e full-power,daca nu BR8EG si nu ar trebui sa ai probleme. ii adevarat ca poate din cauza asta sa nu se tureze peste 8-9 mii de ture (din cauza bujiei?? ) ??????? ok ms............. ca o zis cineva ca is pretentioase la buji ii adevarat???????? shi apropo cine are manual de reparati????????????? sau un link ceva pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 baga-i BR10EG de care ti-a zis sebi_mf si o sa vezi ca se tureaza altfel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 O sa va arat mai pe seara ce inseamna forja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 baga-i BR10EG de care ti-a zis sebi_mf si o sa vezi ca se tureaza altfel asa o si fost dup ce iam schmbat bujia din primele gazuri putin sub 11 mii .......... ce am vrut sa intreb ,..........ale voastre cat se tureaza max??????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 intre 12 si 13 mii se tureaza majoritatea care sunt full power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate