Sari la conținut

Bologa

EX+
  • Număr conținut

    368
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Bologa

  1. aha multumesc o sa ma uit si o sa postez ce am observat ! Mesaj completat m`am uitat la ea si roata e putin spre stanga o sa ma duc la un service sa remediez problema ! multumesc mult raman dator
  2. Salut ! am si eu o problema la motocicleta ! Am avut accident cu ea , am reparato pe toata da cand pun frana fata imi trag dreapta grav de tot ! Daca poate sa ma ajute cineva ca sa remediez problema !?
  3. Bologa

    Accident Constanta

    am posibilitatea de a`mi lua miar si zicea daca avea miar ce faceam !
  4. Bologa

    Accident Constanta

    ca sa nu mai aud dubi si reprosuri o sa va zic cum sa intamplat ! am iesit din lazul aveam 100km/h si venea unu cu peugeout 407 din spate si tot dadea flashuri si am zis sa ma dau si cand m`am bagat pe banda 1 m`am trezit cu microbuzul in fata care nici macar pozitile nu le avea aprinse ! am pus frana puternica sa ridicat de poponeata si am sarit in microbuz viteza cu care ma inrat vre`o 70 km/h! acuma astept sa`mi faca ala moto ! si daca aveam miar acceleram nu ma mai dadeam la o parte ! Si chiar nu vroiam sa fiu pe forum da la ce prieten bun am ))
  5. Bologa

    Accident Constanta

    aia cu tenesi nu mi`a placut deloc =))) se mai intampla ma aveam celelalte nebuni pe mine care m`au tinut intreg si akm sunt taiat putin la mana si ma dor picioarele da pot sa merg
  6. bai prietene asta nu e mirc aicea sa postezi aiurea am mai citit pe topicul cu yzf si esti cu totul inafara subiectelor ! daca te plictisesti numai plictisi si pe altul !
  7. mere careva sau ma deplasez pana aklo pe degeaba ?
  8. merg si eu ca numai pot trebe sa ies din orasul asta !
  9. Si unde mai e distractia in asta ?))
  10. dasta sa inventat mersul in grup sub forma de zig zag sa nu se intample accidente asa ! si la cum era imbracat domnul in tricou si pantaloni pe autostrada nu ma mir cum arata !
  11. din cate stiu eu pe falez in eforie poti sa circuli lejer nu e interzis ! e un sens giratoriu acolo care nu`ti dai seama daca e facut pentru pietoni sau pentru vehicule !
  12. oti fi si voi niste sfinti care nu vati dat pe`o roata niciodata aa ? si acuma veniti si criticati!
  13. cu ce te ajuta consum mai mic ! numai trebe sa cureti carburatorul ! si daca ti se strica ramai cu ea acolo !
  14. mai bine mor fericti pe R1 decat sa traiesc trist pe chopper ))))) !
  15. baietasi gasestei alta modalitate de ati ocupa timpul !
  16. incearca contact de dacie sigur merge ! garantez pe reputatie si cariera
  17. ce draqu sa faci cu carburatorul sa til pui tie ))))
  18. schimbati ma data ca nu e buna deloc de pasti v`ati gasit si voi puneo naibi in mai , iunie ceva sa fie mai cald ca io am ceva de mers nu ca voi ))) sunt si plecat din tara in perioada aia si chiar vreau sa vin mult mai convenabil era pe 17-18 mai decat acuma in aprilie !
  19. ba tatica nu ai condus nici o motocicleta nu ai una asa ca nu iti mai permite sa`ti dai cu parere din auzite si ce citesti in reviste ! am condus si RS50 si quanon ! si stiu despre ce vb numai veni tu cu tot felul de ipoteze !
×
×
  • Creează nouă...