partizan Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Salut baieti. Am facut acest topic pentru a nu deschide cate un topic pt fiecare iesire, excursie, etc. Facem aici propunerile,anuntam ora si locatia de plecare si tot aici punem si pozele cand revenim de pe traseu. Asta ca sa nu mai spuna unul sau altul ca am plecat fara sa dam de stire, cum s-a intamplat duminica. Deci, duminica, am fost 8 motoare la Herculane, am fost intampinati cu fanfara, ne-am intalnit cu 4 nemti cu multe bagaje pe moto (toata stima pt cei care au parul alb si pot sa conduca bmw-uri gs 1200), am mancat mici, iar unii am facut si ceva trekking sa vedem o cascada despre care se scrie ca e cea mai inalta din tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmc Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 de la herculane veneati atunci? v-am vazut cand ati trecut prin oras..dar mai erati doar 4...you were group leader pacat ca doar ati trecut prin oras,nu ati mai oprit la academie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigggy Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 (editat) Poze si de la mine Chiar aveam nevoie de un pic de miscare si de aer curat Editat Mai 28, 2008 de zigggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Si ceva poze de la mine unele cu ozi inainte ... Se pare ca incet incet se rezolva si problema drumului Se merge mai omeneste spre vest Astept propunerile pt vinerea asta ! Poate facem o Timisoara !!! Si ne intoarcem pe Resita ! Super drumuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BRIGADA Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 de acu inkolo o sa auziti voi de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 de acu inkolo o sa auziti voi de mine sa speram ca de bine...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BRIGADA Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 relu, taz, ceberik si salvatore, lupii tineri, nana, imi pare rau k am coada ca mas fi bagat si io la una mik.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 relu, taz, ceberik si salvatore, lupii tineri, nana, imi pare rau k am coada ca mas fi bagat si io la una mik.... OOOO, domnu Mafia, respectele mele, ce e cu tine de intri pe forum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partizan Postat Iunie 2, 2008 Autor Share Postat Iunie 2, 2008 Acest topic se numeste "iesirile din weekend" si , asa cum am explicat la inceput, vorbeste despre excursii. "Iesiri" inseamna iesiri din oras, nu a iesi cu motocicleta de la garaj, a da cateva ture prin oras cu pasagera fara casca si a poza motocicletele pe o strada."Iesirea" presupune un traseu. Cei care vor sa intrebe pe unul sau pe altul ce cauta pe forum, sa o faca dandu-le P(ersonal )M(essage), nu sa aglomereze topicul inutil. Revenind la subiect: in weekend au fost 2 grupuri. Unii la sarbi, altii pe traseul Severin-Calafat-Craiova-Severin, unde am vizitat muzeul RSR si am dat mancare la iepuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 "sper sa nu ma intre ingineru ca-l arde" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigggy Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 (editat) Si noi am dat papa la "iepulasi" Editat Iunie 2, 2008 de zigggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BRIGADA Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Acest topic se numeste "iesirile din weekend" si , asa cum am explicat la inceput, vorbeste despre excursii. "Iesiri" inseamna iesiri din oras, nu a iesi cu motocicleta de la garaj, a da cateva ture prin oras cu pasagera fara casca si a poza motocicletele pe o strada."Iesirea" presupune un traseu. Cei care vor sa intrebe pe unul sau pe altul ce cauta pe forum, sa o faca dandu-le P(ersonal)M(essage), nu sa aglomereze topicul inutil. Revenind la subiect: in weekend au fost 2 grupuri. Unii la sarbi, altii pe traseul Severin-Calafat-Craiova-Severin, unde am vizitat muzeul RSR si am dat mancare la iepuri. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 cata...`miorlani` sa mananci tu..... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazybiker46 Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 mai nou interlopii au reprezentanti pe forumuri??? sau care e treaba??? intreb si eu ca sa stiu...no ofense Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 mai nou interlopii au reprezentanti pe forumuri??? sau care e treaba??? intreb si eu ca sa stiu...no ofense care sunt `interlopii` si care sunt reprezentantii?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partizan Postat Iunie 2, 2008 Autor Share Postat Iunie 2, 2008 care sunt `interlopii` si care sunt reprezentantii?? Hai mai Dragos, te faci ca nu stii? Eu sunt interlopul si Ziggy e reprezentantul (azi, ca e zi cu sot - maine eu sunt reprezentantul, schimbam rolurile). Lasand gluma, habar nu am despre ce se discuta pe aici. Baieti, daca tot postati, faceti si voi un efort sa folositi subiect si predicat in fraza, sa ne prindem si noi despre ce este vorba. Taz, nu ai inteles, te rog sa postezi, de aceea este forum, adica un loc de discutii, unde socializam cu ceilalti bikeri, dar sa aiba legatura cu subiectul propus. Majoritatea comentariilor sunt off-topic, sunt din alt context si ne baga in ceata termeni ca :"mafioti, ingineri, interlopi,etc" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazybiker46 Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 interlopii= o parte cred ca ii stim mai multi dintre noi, iar o parte mai mare cred ca nu avem habar despre ei... reprezentant sau reprezentanti= brigada... posibil sa ma insel de aceea intreb sa nu fac o gafa ceva...si gata cu posturile inutile....ma retrag de aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BRIGADA Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Nu e nana nimeni interlop...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazybiker46 Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 atunci imi cer scuze..., dar poate aflu si eu cine era gorila care a incercat ieri sa ma opreasca la dunarea in statia de autobuz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 poate aflu si eu cine era gorila care a incercat ieri sa ma opreasca la dunarea in statia de autobuz... opaaa...avem si reglari de conturi...doamne..unde s-a ajuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partizan Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 poate aflu si eu cine era gorila care a incercat ieri sa ma opreasca la dunarea in statia de autobuz... vroia un autograf sau o banana de la tine. sau era un politist de la circulatie deghizat in gorila. king kong in persoana nu cred sa fi fost, ca l-as fi vazut si eu de pe terasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BRIGADA Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 dau io banane la toata lumea........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mader Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Acest topic se numeste "iesirile din weekend" si , asa cum am explicat la inceput, vorbeste despre excursii. "Iesiri" inseamna iesiri din oras, nu a iesi cu motocicleta de la garaj, a da cateva ture prin oras cu pasagera fara casca si a poza motocicletele pe o strada."Iesirea" presupune un traseu. Cei care vor sa intrebe pe unul sau pe altul ce cauta pe forum, sa o faca dandu-le P(ersonal)M(essage), nu sa aglomereze topicul inutil. Revenind la subiect: in weekend au fost 2 grupuri. Unii la sarbi, altii pe traseul Severin-Calafat-Craiova-Severin, unde am vizitat muzeul RSR si am dat mancare la iepuri. UPS se pare ca v-am incurcat am crezut ca esti Cristi :-) sper ca doar la motor esti ruda cu el :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 bai mh 01 bag si crazybiker (relu) voi va perfectionati pe ploaie pe balota? Am trecut azi cu masina si voi erati in fata mea, cred ca este inutil sa va amintesc ca cel putin mh 01 bag este incepator, cu toate ca tu ai ani buni in spate la cursele de karturi (campion national parca in 2002), cat de repede se poate pierde aderenta in astfel de conditii....bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ToxiQman Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 (editat) cu toate ca tu ai ani buni in spate la cursele de karturi (campion national parca in 2002 frate..poate sa fie si la Formula 1...nu au nicio legatura 4 roti cu 2...nici la franare..nici la viraje...dar, oamenii poate se simt siguri pe ei si de aceea se dau si pe ploaie....Sa auzim NUMAI de bine...oricum..tu stii mai bine la ce categorie a fost votat MH-xx-BAG.. Editat Iunie 8, 2008 de ToxiQman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate