Dobrescu Postat Octombrie 24, 2003 Share Postat Octombrie 24, 2003 An uncompromising motorcycle for street use with the 75 degrees fuel injection-Vtwin-cylinder LC8 engine. Stronger than the common Naked Bike Twins, ultra light and with a more aggressive, more independent appearance. Overall Length:NA /Overall Width:NA /Overall Height:NA /Wheelbase:1,438mm /Vehicle Weight:179kg /Seating Capacity:1 /Engine Type:Liquid-cooled 4-stroke DOHC V-twin /Displacement:999.8cc /Max Power:122HP/9,000rpm /Max Torque:99Nm/7,000rpm /Transmission:6 gears,dog cluch engagement Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Octombrie 24, 2003 Share Postat Octombrie 24, 2003 Superciumceag!Chiar e frumos,imi place,ce mai!Cand vad scris KTM ma mai uit la ea de vreo 10 ori si tot nu-mi vine sa cred ca asta e.Oare s-o fabrica vreodata?Si daca da,va ramane la fel cu asta?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 24, 2003 Autor Share Postat Octombrie 24, 2003 POZE DE LA SALONUL DE LA MILANO L-am atins! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Octombrie 24, 2003 Share Postat Octombrie 24, 2003 duke nu era un super-motard? vad ca s-a dus spre naked cu modelul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Octombrie 25, 2003 Share Postat Octombrie 25, 2003 duke nu era un super-motard? vad ca s-a dus spre naked cu modelul asta da' duke nu era naked? mie nu mi se pare asa schimbat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul. Postat Octombrie 25, 2003 Share Postat Octombrie 25, 2003 Noul Duke nu este asa noutate , stiu de el de vre-o 2 ani. Intradevar , nu mai este Supermoto , acuma este in aceeasi categorie cu Aprilia Tuono si Ducati Monster S4. Din cite stiu io va fii lansat pe piatza in primavara 04'. Cel putzin asa or promis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Octombrie 25, 2003 Share Postat Octombrie 25, 2003 asa este.am citit si eu intr-o revista recenta ca vor sa-l lanseze in 2004.se crede ca vor mai skimba putin pâna la forma finala.am vazut si performantele...sunt remarcabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Octombrie 27, 2003 Share Postat Octombrie 27, 2003 duke a fost prima incercare a KTM de a intra pe piata rutierelor acuma c-o fi foft doar o incercare sau un pas ei stiu mai exact cert e ca era mult mai stradala decat un supermoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Octombrie 27, 2003 Share Postat Octombrie 27, 2003 asta e modelul mai vechi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 2, 2003 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2003 Australian KTM V-twin enthusiasts will have to wait another year to see the 990 Duke V-twin in the flesh. The much-awaited Duke V-twin will not be released in Australia as a 2005 model. A recent decision made by the KTM factory board of directors saw the total number of production units reduced from 4500 to 1000 only. These exclusive 1000 units will be released to selected European markets in the first year of production. Depending on the success of the new model the Australian market should see the arrival of the Duke in late 2005 as a 2006 model. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate