augustyn Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 salutare fratilor!am si eu o rugaminte si anume sa ma sfatuiti in legatura cu un zxr 750,model j din 91,daca e bine sa il cumpar si la ce sa ma astept(defecte si ce bube pot aparea in timp,dar si daca sant rezolvabile si in ce bani) multam frumos!si va astept la bere.pe bucuresti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 modelul a acela cu mult contestata racire a partii superiioare a motorului(care e defapt absolut inutila ca dovada ca in 93 sa scos si a aparut ram airul) motocicleta stabila puternica daca nu cumva e restrictionata la 100 hp in cazul asta noile 600 sunt mai rapide repet motor foarte stabil frane bunicele iar cat despre fiabilitate nu sunt probleme..e campioana in anduranta si asta spune multe daca o cumperi nu cred ca vei fi dezamagit motorul trage puternic iar dupa 8mii se deschid portile iadului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustyn Postat Mai 28, 2008 Autor Share Postat Mai 28, 2008 modelul a acela cu mult contestata racire a partii superiioare a motorului(care e defapt absolut inutila ca dovada ca in 93 sa scos si a aparut ram airul) motocicleta stabila puternica daca nu cumva e restrictionata la 100 hp in cazul asta noile 600 sunt mai rapide repet motor foarte stabil frane bunicele iar cat despre fiabilitate nu sunt probleme..e campioana in anduranta si asta spune multe daca o cumperi nu cred ca vei fi dezamagit motorul trage puternic iar dupa 8mii se deschid portile iadului multam frumos de detalii.ea are ceva probleme,cum ca tre schimbate semeringurile furcii,si carburatoarele probabil sincronizate.te astept la o bere! :lol: id ul meu e gustybart ca sa vb mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate