Baiazid Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Janelu cucereste Tulcea! Oricum ne dadea lectii la Geogra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Matei facea striptease Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 IPMAN prindea rucsacul de sha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Am cautat o nava sa ne duca la Braila .. dar nu erau curse in amonte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Am parcat fetele ca sa mancam. Comandam ciorbele si ... la desert... Janelu: vreau o salata xxyxyxyxyxyxzzztttu. Chelnerita: n-avem Baiazidu: vreau o portie clatite cu visine Chelnerita: nu facem doar o portie. Baiazidu: comand 3 portii !!! Chelnerita pleaca inauntru si se intoarce: stiti bucatarul nostru e bolnav si ospatarita care ii tine locul nu stie sa faca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Undeva pe drum dupa ce tocmai ne chinuisem sa depasim un autocar (curbe multe) ... am oprit ca sa .. nu stiu ce ... Si ne-a depasit iarasi nenorocirea aia de autocar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Bacul la Braila!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Pe drum ... adolphyno cu birje. Probleme la un DR800 (oare sunt blestemate? ca si ursul are tot DR800) Ceva sugea curent la greu si demarorul nu invartea. Am pus o baterie direct la releul care comanda demarorul si nimic. Cloncanea un pic si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Astea sunt 70% din poze (lene mare pt restul.. mai ales ca merge netul greu). Tin sa multumesc celor care au trecut pe langa noi cand aveam problema cu DR800 si nu au oprit NU SUNTETI MOTOCICLISTI. A oprit doar un sv650! Din toata tarla de motoare! Celor care nu au oprit le urez sa nu opreasca nimeni la ei cand vor avea probleme. Ce daca? si noi ne grabeam si aveam viteza .. dar am oprit. Deci multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infernall Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Prima ZI... intrarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infernall Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 pepe si 2 motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infernall Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 niste fetite dansatoare........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infernall Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 ......2.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infernall Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 gata cu fetitele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infernall Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Iris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infernall Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infernall Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 cea de mai sus trebuia sa fie tot cu iris, dar.... acum vine Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Va cunoasteti asa de bine ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infernall Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 tot el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infernall Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 fanii Iris. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infernall Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 viitorul solist .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infernall Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 tot la concert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infernall Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 scena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 `Eu am prins 5 minute (max) din tentativa de striptiz ... dar cand le-am vazut pe lesinaturile alea dansand cu o fata plina de sictir ... ne-am carat sa luam mici si bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infernall Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate