orestte Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skorpion Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 o bijuterie de motor Multam! Ala din spate sunt eu, de4 la Motolife. In sfarsit am si eu o poza, ca m-am saturat sa va fac numai voua. Concluzia: iar trebuie sa ma tund.. p.s. Multam inca o data si sper ca nu te superi ca poza ta (in care tu stai pe motocicleta) va intra in Motolife. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skorpion Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 era vorba despre poza cu V-Rod, firear a drak de phpwebwtf! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Cu permisiunea sau fara permisiunea voastra, voi nominaliza candidatii (shi castigatorii de altfel), la cartonashul roshu ce-l merita cu varf shi indesat datorita nemuncii depuse in a suna lumea din Galati shi Braila, pentru o scurta intalnire la bac dupa momentul tranzitarii Dunarii!!!!Acestia sunt: Baiazid, IPMAN shi Janel!!! FELICITARI!!! TREBUIE SA DATI BERILE!!! lumea din galati si braila (ma rog, 90% din lume) a fost la locul faptei sau la fatza locului sau la locul fetzei sau ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 salut.marfa pozele.am si eu o curiozitate:cum au concertat cei de la compact (avand 2 membri decedati)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcu Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 uite si de la mine ceva poze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 hai sa pun si eu cateva poze cu toate ca pierd o multime de timp cu sistemul asta cu o singura poza si aia modificata ca sa incapa. e foarte enervanta aceasta procedura si de asta nici nu pun poze aici de obicei iar acum voi pune foarte putine fatza de cate am. POATE AUDE CINE TREBUIE SI SCHIMBA CEVA IN SENSUL ASTA. deci: eu cu mopedul fiicei mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 fiica mea, de suparare ca ma plimbam eu mai mult decat ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 cu sticla de palinca de 2 litri care s-a terminat in prima seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 dupa ce au vazut programul de fete, baietii au vrut si ei sa presteze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 se filma din toate unghiurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 unii munceau din greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 altii munceau si mai din greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 copilu' cand a prins in sfarsit mopedu' sa se plimbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 daca te duci la intrunire si dupa mai multe pahare te culci in masina si ai si niste "prieteni apropiati" cu tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 ...patzeshti asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 si asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate