davinci_aerox Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 am si eu o intrebare....in primul rand nu incepeti cu de ce nu am dat search si dinastea pentru ca de 2 sapt tot caut si nu gasesc nimika si mam gandit s fac un topic am un peugeot speedfight 2 2006 si e limitat la45 la ora....ce as putea s ii fac?mam uitat la variator si nu am gasit nimika la carburator la fel....nush ce s mai fac k mam saturat s treaca toti pe langa mine... ms mult anticipat nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 al meu l-am luat fara delimitari...dar stiam ca are la variator un fel de inel...insurubat care nu lasa rolele sa se distanteze de tot...si parca pe teava de esapament de la modeul de 49 este limitare care consta in o mica teava infundata care iese in afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
davinci_aerox Postat Mai 30, 2008 Autor Share Postat Mai 30, 2008 dap am vazut la teava tampenia aia infundata azi ma duc s o tai ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate