pantera Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 (editat) Mai pe scurt, este vorba despre un workshop pe tema aerografiei. Vor participa doi artisti italieni extrem de talentati, si anume Alberto Ponno si Mario Romani. Eu zic ca ar fi interesant de vazut asa ceva Editat Mai 28, 2008 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chinezu Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Mi-ar fi placut sa fiu prezent dar exact in perioada respectiva o sa fiu plecat din tara. Sper sa se mai organizeze evenimente de genul, mai ales ca mi-am nenorocit una din casti,chiar daca desenele pe hartie imi ies cu aerograful pana acum am dat-o in bara. Prindeau bine niste sfaturi. Daca se mai organizeaza workshop-uri de genul mai posteaza te rog, chiar ma intereseaza. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate