Jump to content

frigider

Super Membru
 • Content Count

  6,316
 • Joined

 • Last visited

About frigider

 • Rank
  pseudo-motociclist

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  comuna cu metrou
 • Carnet moto din
  2009
 • Club
  0 = + ∞

Recent Profile Visitors

3,680 profile views
 1. Cum spuneam, o sa mă uit la toate Fp urile, dar nici sa mi îngrop principiile, o voi face offline, cu comentariu avizat, nu juriu de Românii are talent. Ne auzim diseară!xoxo
 2. da, crescuse putin pe partea asta. un alt ex bun e cand a stat gen toata cursa in spatele cuiva (parca Q?) apoi gen ultimu tur, blana depasire si win. l-a facut putin la psihic pe cel din fata. l-a facut sa se gandeasca "poate castig!" apoi in ultimu tur "guess not".
 3. pai ce sa zica si el venind dupa accidentare? stai sa se suie si uita tot ce a zis. doar sa il doara mana sau ceva de genu....sa zici ca se abtine. zic?
 4. Cred și eu, văzând ultimele 2 curse... Zici că e doctor fals. pffffffffffffff Miza tocmai s-a quadruhexaseptadublat. Nu deci eu am scoala vietii de fapt strazii si dupa cum tine mana aia in buzunar e clar sfarsit de cariera. E o diversiune, de fapt isi va anunta retragerea.
 5. Îmi place că se pune problema psihicului la MM. Băiatul care a venit în gp și a dat mumu la toți. Iar Quarta care anul trecut avea cele mai mari șanse s a dus pe P cu psihicul, a recunoscut în interviu și a făcut consiliere.... Presiune mare, nu e de condamnat. MM nu știe să piardă, ălălalt nu știe să câștige. Apoi daca q era în locul lui MM ii anunțăm eu retragerea oficială, aici pe forum. Fara supărare
 6. Vine ziua judecății băieți, țineți va bine!!!
 7. Vino înapoi la poporul arha-dacic
 8. Ce amuzant ar fi sa nu vina Dovi Ok. Decât să stea acasă... Incepe sa miște Aprilia...
 9. pariorii cronici stiu de ce... oricum,a facut si consiliere psih. deci e bifat punctul asta. nu va faceti griji pt el.
 10. frate nu inteleg: si-a rupt mana. Da, infectia a fost naspa, da cine l-a pus sa se opereze la spital de stat? asta a fost ghinionul major - infectia. Ok si ca a indoit bara aia. pai mai baieti, daca omu asta s-a suit pe moto asa repede(prosteste poate de repede) voi credeti ca el se va retrage? :)) nu face niciun sens. paguba rezultata in urma cazaturii a fost o bagatela. o mana rupta. dati ex de Lore care a cazut naspa de si-a busit o vertebra.... aia da, te cam pune pe ganduri, mai ales cand esti pe final. dar MM?
 11. @ZaiR sper sa nu fii trist daca nu isi anunta retragerea; sau daca ia titlul.
 12. pai o sa fie interesant si dupa ce revine, pentru locul 2, evident :)) ma refeream ca nu a facut higside sau ceva spectaculos. a fost ceva banal.
 13. atunci MM va merge lent pe uscat si bana pe ud culmea, accidentul lui MM a fost o gluma de accident.. soldat cu mana rupta. Dubios.
 14. Ai grija man, citeam zilele astea că Jumbo are site fals
 15. Oare mai merge chatul? Altfel merge bălăcăreală live, încrucișată. (Gen utilizator 1 latră la utilizator 2 și invers iar utilizator 3 latră la 4 și invers, live, simultan, fara sa se aștepte replica) Practic nu mai știi cine la cine latră și de ce. Dar e intens.
×
×
 • Create New...