Jump to content

frigider

Super Membru
 • Content Count

  5,127
 • Joined

 • Last visited

About frigider

 • Rank
  pseudo-motociclist

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  comuna cu metrou
 • Carnet moto din
  2009
 • Club
  0 = + ∞

Recent Profile Visitors

2,783 profile views
 1. Normal, cati nu tarasc picioarele pe jos pana la 20km/h? Lol
 2. Moto sunt echilibrate deci nu e greu sa le tii drepte. Problema e doar daca iti aluneca 1 picior si se inclina mai mult de nu mai poti sa o tii. Cum zicea un coleg : "care-s sansele sa se intample asta?" Eu am patit de 2 ori in 5 ani mers cam putin..
 3. Overthinking. Cred ca toti vor moto cu putere+curbe+frane Nu e ca si cum duc depasesc pe toti pe franare, sa fim seriosi.
 4. Ce e de explicat? Asta e nivelul. Atata poate si unu si celalalt cu ce au la dispozitie. E naspa ca duc nu prea ia curbe,nu?
 5. Da , si unde mai pui ca ducati nu prea ia curbe? Bine, block pass. L-a blocat pe fraer.
 6. Omg de ce te-ai duce acolo? sau poate te duci in ...tabara? Daca intelegi ce vreau sa zic
 7. Chiar ma pusese pe ganduri varsta Zic frate cum trece timpul.
 8. e periculos in pluton, te da altu jos la inghesuiala. noua ne-ar conveni, lui nu prea.
 9. Ai fi tentat sa spui ca "incurajeaza" furatul startului, da nu cred ca vrea nimeni +10 sec. Poate MM ar putea sa le recupereze usor, altcineva nu prea. Deci il cam favorizeaza
 10. Da, cam asa e, te pune pe ganduri. Dovi tot cere sa faca ducati sa ia curbele mai bine parca. Stilul a aratat pe duc ca si l poate schimba. Cu victorii. Acc de la coloana cica nu e asa grava, adica nu e "genul ala" naspa. Omu tine la el, si asa sez e compromis, este clar ca o sa ii fie mai greu acum dupa inca o pauza mare. Sper ca zvonurile sa fie doar zvonuri si sa mai stea un sezon la honda. Corect ca are o varsta dar stilul sau lin poate nu nec atata cond fizica super ca duc. Daca poate face honda sa l asculte.
 11. nu man, nu sunt. nici macar prieten din ala generic si inutil pe fb. DAR am vazut interviuri cu el cand zicea ca ta-su ii spunea ca nu are cum sa castige acu ani de zile pe nu stiu ce derbi sau ce era si el i-a aratat la fraer ca a putut. gen. si cu ducati la fel. omu era pe treaba lui. a fost greu etc. da a tras pana a iesit. omu stie ca e bun. da tre sa inteleaga , cum am mai zis, care maneta e ambreiaju si care e frana, ca la scuter sunt ambele frane... e o moto. trebuie niste timp si o sa ii dea de cap, ce naiba, nu e ozn. pacat de accidentarile astea ca acum toti sunt convinsi ca onda e mai greu de dat pe-o roata decat ducati. nu vom sti niciodata. 'onda ia curbe mai bine si "trage grav" ca ducati. deci ar trebui sa fie mai chillax. si mai imi imaginez ca zvonurile de genul "Se va retrage, fuge la ducati etc" doar il ambitioneaza mai mult. cum am mai spus, e multiplu campion de gp, de-aia nu se streseaza. teoretic nu mai are nimic de demonstrat. doar sa il bata pe mm pe aceeasi moto. simplu. lol da frend da vezi tu..se intalnesc cam rar nu mai zic sa arunci un ochi pe clasamentul general, s-ar putea sa te bufneasca rasul
 12. Nu o inteleg p-asta cu "e francez" . Si q e fr. Si ce? In fine, vorbm vorbe.
 13. Acum de ce esti negativist? Spune si tu ca ARE nimic, e tot aia da suna pozitiv.
×
×
 • Create New...