Sari la conținut

frigider

Super Membru
  • Număr conținut

    9.698
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    comuna cu metrou
  • Carnet moto din
    2009
  • Club
    0 = + ∞

Vizitatori Recenți Profil

5.539 citiri profil

frigider's Achievements

  1. le pune aero si o sa sara pilotii ducati in loc de 1 gap vreo 2-3 nu stiu cat de tanar e Raz da oare l-a mintit BMW "hai la noi ca te ducem in GP."?
  2. Da, dar unde? Ktm e cu Pedro.. Honda și yama..ca și cum nu sunt. Aprilia?
  3. mama frate de bulache mai sunt ducati cu JM pe bune. omu da cox..ok mai si vorbeste aiurea uneori.. dar totusi, omu le-a adus multe puncte etc. de ce nu in locul lui Morbi? are pe 2 ani, sau ce?
  4. Buna intrebare, parca da, nu? daca da, nu-l vad bine pe Morbi. sau poate renaste si el, totusi e pe ducati.
  5. Nu știu mir ce cauta în poza, e în aceeași oala cu Marini :)))
  6. tre sa-l presezi putin. nu vrem sa stea 1,5 ani pana ajunge sus cu ducati ca JLo (stiu, era alta troaca aia)
  7. da-i timp. Eu unul sunt ingrijorat de faptul ca nu a cazut nici in FP-uri. De ce? Ca asa gasea el limita. Deducem deci ca nu merge la limita. Deci 4-5 mers ne la limita e super ok. Poate se abtine mult mult ca sa adune puncte, sa se acomodeze si sa forteze cand stie moto aia bine de tot. timpul ne va spune. incerc sa ma gandesc la oameni care au schimbat producatorul si au mers decent (4-5) din prima. stiu, ducati e cea mai buna moto deci nu prea se compara.
  8. Chiar era un om cu JorgeLorenzo99 gen. Cauta în useri și o sa vezi.
  9. ref JM vs salarii mici ducati uzina: si ce? oricum la uzina va lua mai mult decat la pramac si va lua si campionatul daca ajunge acolo ( cu setarile cele mai ok) si pe bani mai putini deci le arata el. cat timp sal uzina > pramac nu vad care e problema. idiot titlu, idioti jurnalisti, etc.
  10. ce-i frate si cu wsbk astia, se suprapun cu gp, sperm sa am parte de ceva actiune pe 2 roti weekendu asta. de unde.
  11. e doar parerea unui om. ciudat, ai crede ca l-ar vrea pe JM in echipa la el. pare ca nu :)) suna a media clickbait. dar totusi astia de la GP nu au vrut sa lase KTM Cu inca o echipa, poate stiu ei ceva.
  12. tot cu yamaha vorbea atunci parca. sa plece sa ce? anu trecut era sa ia camp. cat de suparat esti, doar idiot sa fii sa pleci din lumina reflectoarelor intr-un beci intunecat. si umed.
  13. a mai avut JM dorinta asta sa plece. acelasi raspuns a primit: aici castigi curse. ok poate va cere mai multi bani etc. dracu stie, depinde de el, de MM, de Basti, etc.
  14. Aahaha Cu replica asta nu mai intra colegul pe aici niciodată. Rușinea e prea mare.
×
×
  • Creează nouă...