Jump to content

frigider

Super Membru
 • Posts

  8,764
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  comuna cu metrou
 • Carnet moto din
  2009
 • Club
  0 = + ∞

Recent Profile Visitors

5,134 profile views

frigider's Achievements

 1. ziceam de camere si grafica si tot, e alt stil. nu inteleg de ce nu e acelasi stil ca la gp.
 2. Ciudat cum când ma uit la gp zici ca e un film bun și la wsbk senzația e de amatorism.
 3. Zic dacă tot e făcută mizeria asta de topic sa nu poluez aiurea altundeva cu un mic update. Teoretic am găsit un om care ma poate ajuta cu tot ce înseamnă "producția nr 3". "Teoretic" pt ca tre sa scot niște clipuri la "noul" nivel astfel încât omul care are deja o reputație sa zica, sper eu, "mă bag". Pana iese primu clip de vara asta la nivelul 2.0 am mai umblat la branding, am schimbat banner-ul . Mulțumesc pe aceasta cale celor 39 de suflete care au dat subscribe *rad de nr ca e mic, nu de oamenii care au dat sub, ce naiba.
 4. 2 cuvinte pe care nu credeam ca o sa le vad pe aceeași pagină.
 5. Acum și în rromulana te rog,că nu înțeleg.
 6. ar fi super sa il mai incurce Basti pe Peco. Un ghimpe destul de mare in plus. Avem nevoie de asa ceva. dar vedem, a stat ceva pe bara, nu o fi 100%...se va vedea.
 7. Io tot cred că MM iese campion anu asta. Își dorește asta mai mult decât oricine și ar fi păcat să mai înțepe un titlu Peco doar pt că nu e șefu in firma. Sa vezi atunci figuri și idei la un "dublu" campion mondial. Chiar nu e de dorit. Gen bine băieți, v ați împărțit 3 titluri că sa fie toți fericiți dar deja e timpul sa revină lucrurile la normal. Eu nu as vrea sa ia Peco 2. Nu merita. Dracu , daca avea stofa deja era cu o mana pe trofeu dpdv al punctelor. Dar nu e. Mă omoară așteptarea asta.
 8. E cam fix pe fix cu titlul topicului curent. De unde și flame
 9. Când comentezi chiar și ampulea îți dă un fals sentiment de putere și/sau superioritate total nejustificată. Iar unii se hrănesc cu asta. Oameni mici. Ca mine spre exemplu
 10. putina caterinca n-a omorat pe nimeni. plm, cand pui c*caturi pe net te astepti la orice. fie iei un Oscar pt pace fie se bat niste membre de tine cand ai dat acolo pe YT la vizibilitate "public" orice se poate intampla. Ceru e limita. *Nobel vroiam sa zic, nu Oscar tot premiu pana la urma. ps. nu ai schimbat la profil moto, tot V-Strom e.
 11. cuvinte mai mici te rog, ma faci sa caut in dex
 12. Băieții ăștia concurează pt ca le place. Când nu îți face placere e cam nașpa. Uite la Zarco care o lua razna pe ktm. Putea sa stea liniștit 2 ani și ia bani degeaba. Ca aceleași rezultate avea. Nu m as mira sa plece singur. În presa va apărea oricum ca a fost de comun acord. Deși s a dat acel ultimatum.
×
×
 • Create New...