Jump to content

frigider

Super Membru
 • Content Count

  5,248
 • Joined

 • Last visited

About frigider

 • Rank
  pseudo-motociclist

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  comuna cu metrou
 • Carnet moto din
  2009
 • Club
  0 = + ∞

Recent Profile Visitors

2,846 profile views
 1. Io nu-s chiar neutru, mai reusesc victorii cu binder, merge bine baiatu ala, poate putin cam haotic/agresiv. Victoria e victorie. Lol am ras eu de lore ca se ingroapa la ducaty da vin chiar pune pamant pe el daca ajunge acolo :))
 2. Pai vezi tu, poate pt asta-s banii, sa cumpere 1 kil de know-how Poate n o dura 50 de ani de gp pt kktm sa înceapă să se miste fii si tu mai optimist.
 3. Competitiv la modul nu ultimul, gen top 10? Păi colegul meth avea motive serioase de îngrijorare, eu asta incercam sa zic. La modul ca tech 3 le dădea niste date bune, sa ii dea pe o echipă noua suna riscant, nu stiam cat va dura până sa dea rezultate. Kktm ies din moto 2 sa pompeze cașcaval in GP. Cu bani multi ar trebui sa se vada ceva. Pol a dat niste semne, gen quali ok, curse ok ish Moto incepe sa miste o idee
 4. Fii serios, nimeni nu avea de unde sa stie de cat succes se va bucura petronasul. NIMENI. La tv da, de pe net.. Vazuta la 5x trece mai repede. Baiatu ala e tanar si promite. Merge pe kktm deja si merge binisor. Nu vine de pe alta moto, asta e ideea. La fel au latrat unii si de Q ca nu merita bla bla si s-au aia pe ei cand au vazut ce a facut baiatul. Multe pareri emise cu gura/degetele(de la maini, sper) pe aici
 5. Nu-s mecanic da am patit si eu sa strang prea mult cum zice dan la maneta si la fel nu mai decupla. Alta data cand era ueliul f f f f incins la fel am patit da la tine nu e cazul. Cred ca se zice "debraiere"?
 6. De ce sa nu se poata bate la titlu cu petronas? Aceeasi moto ca fabrica. Poate ai obs ca tinerelul q isi cam bate p de fabrica
 7. Suna a cliseu da acum ca nu mai am moto chiar mi se pare ca riscurile de a merge cu moto depasesc cu mult "beneficiile". Stiu, care sunt sansele?
 8. Lore campion. Cu ducati daca nu cu honda. In sfarsit cineva "face" sens, cum zice americanu. Ideea e ca oricine poa sa latre orice aici. (Inclusiv eu) Nu influențeaza nimic.
 9. Rromanu e bun la toate. Si la nimic in acelasi timp.
 10. Pfff drepturi egale... Moto.ro ar trebui sa fie strict pt sex masculin, sa aiba si ele forumu lor separat. Sa vorbeasca de cratite si tigai etc. Si de umor feminin, adica non-umor. Si toata luma va fi fericita.
×
×
 • Create New...