Jump to content

frigider

Super Membru
 • Posts

  7,138
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  comuna cu metrou
 • Carnet moto din
  2009
 • Club
  0 = + ∞

Recent Profile Visitors

4,022 profile views

frigider's Achievements

 1. Ok nu podium, un 4-5-6 poate? Deși daca e uscat și Omu zice "bag pla, mă bag" și îi dă capăt...
 2. Jur pă roșu: Daca se decide campionatul în ultima etapă urmăresc cursa live pe Digi. Am curajul asta nebun doar pt că o să se decidă sigur in penultima. Si ceva campionat japonez și ceva în America etc. Din ce țin minte. C O N S P I R A Ț I E O C U L T A. M O N D I A L A R E P T I L I E N I
 3. Mai, de data asta a tras binișor, ok și dacă nu era steag galben pe 3 era...dar totuși , mi s a parut că a tras. Cred că se lasă cu atârnat in rulotă. Deci mai bine nu. E periculos in pluton, nu da nimeni 2 bani că te bati la titlu. Care s șansele să câștige Peco urm 2 ? Asta se știe că e în ograda lui, dar restul? Mici șanse Man, f mici. Gen cum are mereu naționala de fotbal - șanse matematice =)))))) asta însemnând mereu șanse infime. Mâine o să fie uscat, așa înțelesesem eu. Deci te poți aștepta și la podium de la Q, poate exagerez dar na, va recupera cu siguranță mult. Sunt f rare cursele pe ploaie parca și JLo era slăbuț pe ploaie? Sa nu uităm: nu doar Q poate sa cadă. Și Peco poate. Q nu are de ce sa intre în panică. Pleacă de unde pleacă, grija mare in curba 1 și apoi ia și depășește la liber și aia e.
 4. Da, dar băieții deja aveau o victorie sub centură, Z nu are victorie, cred că i-ar frânge inima. Asta cu banii e clar că vor da mai mult. Problema e că știe să cânte bine la pian, știe să treacă el că pilot peste lipsurile moto, cum ziceau englezii, cum știe și MM. Așa ceva nu se cumpără /găsește la orice alta moto, e un mic risc. Poate sa cadă de 2 ori și tot e in față, chiar daca câștigă de 2 ori Peco = cine știe? MM iar o sa fie sus. Omu tre să nu cadă și să ia acolo min 1 punct. E alt om. Totusi Suzi are campionul ei în ograda, nu e nicio disperare. Și mir nu a avut nevoie sa se ducă la psiholog Deci mir 1 - 0 q Și 1-1 la campionate. Ok la quali Mir e pardaf... Deci per total Q câștigă :))
 5. Cum ar fi săracu zarco sa fie primul și în spatele lui Peco? Oare îl lasă să treacă? Cum ar fi Q sa plece la Suzi în 23? Sa vina la anul cu upgrade "mare" încât să fie atractiv? Și pt bani dar și pt glorie. Vb aia: NO GUTS NO GLORY.
 6. Ei nu te grăbi cu concluziile. 2 sides to every story Și dovi abia e suit pe pian, nu s șanse mari să se adapteze mai repede ăla mic dar nu se știe niciodată.
 7. Hunter Hunter 2020. https://www.imdb.com/title/tt2226162/ simpatic, aveti in vedere ca eu URASC filme recente. aahahaha
 8. O primi ceva boabe că vb aia, a mers f bine la petronas.
 9. Hmmmmm Ești top dog la echipa factory cu un titlu sub centura și poate inca unul sau runner up și .....vrei sa pleci? Pentru ...bani? (Pt ce altceva?) Nush ce să zic. Poate doar bluf să sară cu iepurașii Yama.. Și să te duci unde? Suzi sărăkie Aprilia sărăkie +iar coleg cu Vin??? Se sinucide ăla... KTM? Șanse la titlu? Nu prea Ducati? Moto e ozn față de Yama..nu știi dacă te adaptezi Honda? Lol Am omis pe cineva? Ironică treaba.
 10. Daca nu se accidenta Morbi poate nu mai era așa. L-ar fi ajutat enorm Morbi (fara sa vrea bineînțeles) pe Q acum pe final sa ia camp chillax. Vai de ții lor frate. Oferta mai mică? Sper sa nu vina Raz. Haha pai MM a luat titlul cu ea , moto n are nimic, e foarte bună
 11. pai zic - au iesit pe 2 x ani la rand normal ca efectul de fluture + naiba stie + etc.
×
×
 • Create New...