else Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Am o nelamurire in legatura cu motorul asta... merg foarte mult pe trasee forestiere, teren accidentat, etc... si pentru ca nu am nici un indicator al temperaturii motorului nu am nici o idee cand ar trebui sa iau cate o pauza sa se raceasca. poate ma lamureste si pe mine careva.10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Nu ai indicator nu ai griji. QED Si eu il suprasolicit prin oras in special, semafoare,cozi unde nu te strecori nici cu bicicleta... n-a crapat inca... Ai grija sa schimbi uleiul la 3000 si sa-l tii intotdeauna la nivel, verifica-l des... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Am o nelamurire in legatura cu motorul asta... merg foarte mult pe trasee forestiere, teren accidentat, etc... si pentru ca nu am nici un indicator al temperaturii motorului nu am nici o idee cand ar trebui sa iau cate o pauza sa se raceasca.poate ma lamureste si pe mine careva.10x O alta varianta e sa ii cumperi de pe LOUIS (in masura in care gasesti) un indicator de temperatura (care se monteaza parca in locul jojei de ulei) si poti verifica apoi cat de solicitat e motorul/uleiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil inside Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 O alta varianta e sa ii cumperi de pe LOUIS (in masura in care gasesti) un indicator de temperatura (care se monteaza parca in locul jojei de ulei) si poti verifica apoi cat de solicitat e motorul/uleiul. da, numai ca joja de ulei este sus, in cadru si, zic eu ca e mai mica temperatura decat cea din motor, teoretic, ar trebui sa se mai raceasca sus, in cadru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate