Sari la conținut

rechinulalb

Super Membru
  • Număr conținut

    654
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de rechinulalb

  1. Nu ai specificat daca inlocuiesti sau doar completezi. Daca completezi, baga ce ai avut inainte sau G12+ (mov). Daca inlocuiesti G12 (roz).
  2. Eu ma pregatesc sa ies din grup.... asa ca daca vrea cineva o mobra de plimbari lungi: /index.php?/topic/754796-vand-vfr-800-fi-din-1999/
  3. Idem. Cu 45 minute inainte de ora de inchidere mentionata (19:00)... "noi plecam, vino maine".
  4. Ar fi cineva interesat de un domi '97 ... nepornit de peste 1 an? Probleme: se prelinge ulei de la garnitura din capul chiulasei (aia de sus, nu garnitura de chiulasa). Plus multe alte probleme mici si de estetica (lipsesc carene laterale, rezervorul e infundat pe ambele parti). As vrea sa il dau pe o suma foarte mica, macar sa fie folosit, ca eu nu am timp sa ma ocup de reparatii. Momentan nu sunt in tara, abia la inceput de mai sunt disponibil. Pentru detalii, dati-mi un mesaj va rog.
  5. Vreti politica... luati...http://vrancea24.ro/video-exclusiv-sindicalistul-care-l-apara-pe-oprea-in-scandalul-politistului-mort-filmat-la-o-paranghelie-a-unpr/
  6. Tot o dati cu basescu, oprea, etc... Pana una alta politistul si-a ales ocupatia cu riscurile ei cu tot. Putea sa dea intr-o groapa si cand il escorta pe Ponta la fel de bine (nu cred ca marlanul de Ponta merge cu medie orara mai mica decat marlanul de Oprea). Daca Oprea a facut ceva ilegal sa plateasca, punct. Dar sincer asta nu ne incalzeste cu mult. Uitati chestia principala care ne doare pe toti: sa nu mai existe gropi nesemnalizate corespunzator.
  7. Daca intradevar a sunat la Arafat, e o circumstanta agravanta. Inseamna ca stie foarte bine "eficienta" sistemelor de "urgenta" pe care le-au pastorit el si cu tovarasii lui de furt.
  8. Parca a mai fost un accident (al unui "civil") unde imediat a doua zi s-a astupat groapa. Din pacate numai cand se moare "oficial" se misca ceva... sau poate nici acum. Daca murea un gigi oarecare, ar fi fost "business as usual". Neadaptarea vitezei.... bla bla. Nici o sanctiune firmei care face lucrarea. Uite ca apar si victime din randul politiei, din cauza delasarii lor generale. Spun asta deoarece, de fiecare data cand m-am adresat unui echpaj, in trafic, semnaland o poblema, mi s-a raspuns cu un ridicat din umeri. Din pacate (asa e statistica) nu plateste politistul delasator ci unul care poate isi facea meseria.
  9. Da. Abia din 2002 (adica vu VTEC) incepe sa fie cu lant din nou. Curea? Nu cred sa fi fost vreodata.
  10. In curand pun si eu cu 130
  11. Are cineva de vanzare discuri frana fata si ax roata fata, pentru un vfr 750 din 1997 (ultimul pe carburatie)?
  12. Asta nu e topic de vanzare sa revii la intervale cu un anunt de vanzare.
  13. De bani evident... fiecare si-i aloca dupa prioritati e.g. Fufe... bere... moto...
  14. )))))))) pentru faza de dinainte cu caderea..."n limba"
  15. Centura budapestei au largit-o (pe o portiune) si nu mai lucreaza decat in putine locuri (nu sunt probleme de trafic restrictionat). Dar daca vrei sa variezi, de ce nu o iei pe la Drobeta - sarbi - incepe autostrada - croati - sloveni si intri in Austria la Villach. Ai drum direct spre Grossglockner apoi. in Croatia aprox 120 kune am dat ultima oara pe toata bucata (doar autostrada).
  16. Pai eu ce zisei? S-a dus comparativ cu distributia pe pinioane. Acum da poti compara cu ce vrei tu (inclusiv VTR), insa comparatia aici se facea intre, citez "vesnica durabilitate a motorului" (adica versiunile '86-'01) si versiunea cu lant ('02 - prezent).
  17. Stiu Gix... ma mai amuzam si eu cum de apar si reapar din nou topic-uri de-astea de "credeti ca merge marca X de ulei sau marca Y de bujii?". Fara sa se chinuie macar ala care intreaba sa dea detalii: ce vrea sa faca cu mobra, ce gen de performanta il intereseaza mai mult (cosum, vit maxima, putere in plaja X de turatii)... etc... Chiar merita raspunsuri de genul "da koaie, baga ca iese pixda". Oricum patima de a face bricolaj (si folosesc acest cuvant intr-un sens peiorativ) se reflecta clar si in domeniul moto. Iar aia cu "ciuda" sau "pizmasii" ... au adus circul )))))))))))))))
  18. Sa aflam daca "se merita" bujii iridium. Ca pret sunt mai scumpe decat cele normale si in plus mobra aia vrea 4 bucati. Deci nu merita. Ca si performante pe termen lung sunt mult mai rezistente la coroziune in urma arcului electric, deci daca mergi mai mult de... sa zicem 30 mii de km pe an cu mobra, numar subiectiv desigur, merita. La fel daca accesul la bujii e greoi. Ca performante, plus-urile sunt minime. O refacere a reglajelor in urma montarii unei tobe diferite, ar putea aduce mai multa "performanta" pe o anumita plaja de turatii. Depinde ce gama de turatii te intereseaza... mai sus, mai jos... ce consum urmaresti, etc. La pornirea la rece in caz ca e folosita mobra iarna, ajuta si acolo nitel (desi maximul de ajutor la pornirea la rece e dat de un ulei bine ales si un motor care sa fie bine intretinut si sa porneasca repede).
  19. Da intradevar, asa burlan mai rar! Ba se discuta. Daca nu vrei discutii nu pui pe un forum poze. Oricum, vad ca proprietarul mobrei si-a insusit ideea si a scos pozele.
  20. Ba da ai cerut-o postand pe un forum, citez: "sa stam putin de vorba pe subiectul asta". E si asta un pic de vorba.
  21. Ce tiganie! O evacuare sport pe o mobra are intre altele si un rol estetic (auditiv si vizual). Ori o faci model "rat" ori te chinui putin sa arate cat de cat...
  22. Raspunsuri pe scurt: da si da. Discutii au fost o tona cu si despre... mai cauta mai in urma si pe topicul asta.
  23. Se transmit si multe prostii "din generatie in generatie" )) Toate desigur cu explicatie logica... depinde a cui e logica.
  24. Neatza, la ce ora aproximativ e intalnirea asta?
  25. Cu sinter franezi mai bine dar "roade" mai mult placuta din disc. Ma rog, daca nu te dai racing organicele sunt foarte ok. O placutza buna pe un disc fara santuri prea mari ar trebuie sa inceapa sa tina excelent in cativa zeci de km.
×
×
  • Creează nouă...