higheaven Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Dupa modelul "Donatii pentru cioperisti sau enduristi", initiez acest topic pentru aradeni, unde cine are ceva echipamente folosite ce ii prisoseste poate oferi gratuit altor motoristi. Am o geaca de piele fara protectii si o pereche de cizme de piele marca Daytona marimea 41-42. Geaca nu are rupturi ci doar fermoarul obosit si rupta cheia. Cizmele au cateva zgarieturi si sunt pline de praf. Le donez pentru ca nu le folosesc si sper sa fie utile cuiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Io am o casca agv cinetic sau ceva de genu.marimea xl .viziera are ceva eczeme dar e folosibila.e mai de folos decat o pereche de ochelari de soare.:)faina initiativa eugene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Dupa modelul "Donatii pentru cioperisti sau enduristi", initiez acest topic pentru aradeni, unde cine are ceva echipamente folosite ce ii prisoseste poate oferi gratuit altor motoristi. Am o geaca de piele fara protectii si o pereche de cizme de piele marca Daytona marimea 41-42. Geaca nu are rupturi ci doar fermoarul obosit si rupta cheia. Cizmele au cateva zgarieturi si sunt pline de praf. Le donez pentru ca nu le folosesc si sper sa fie utile cuiva. vreau eu geaca!!! ... dar nu sunt ardelean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Mai 29, 2008 Autor Share Postat Mai 29, 2008 Io am o casca agv cinetic sau ceva de genu.marimea xl .viziera are ceva eczeme dar e folosibila.e mai de folos decat o pereche de ochelari de soare.:)faina initiativa eugene Fa-i o poza si pune-o aici. Sigur isi va gasi un proprietar. vreau eu geaca!!! ... dar nu sunt ardelean Am specificat pentru aradeni ca sa nu ma deplasez la posta sau sa mai platesc taxe de transport. Omul sa le poata lua usor personal. Si bineanteles sa nu ma trezesc ca apar la obor a doua zi. Am dat deja geaca si cizmele unui motorist care a venit dupa ele la domiciliu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 HALLO HALLO DACA INTERESEAZA PE CINEVA AM APROAPE 1L. DE ULEI YACCO MVX 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucleu Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Am specificat pentru aradeni ca sa nu ma deplasez la posta sau sa mai platesc taxe de transport. Omul sa le poata lua usor personal. Si bineanteles sa nu ma trezesc ca apar la obor a doua zi. Am dat deja geaca si cizmele unui motorist care a venit dupa ele la domiciliu. platesti transportul dar pui la ramburs cat a fost....! adica omul primeste geaca gratis dar plateste transportul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badbeats Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 (editat) Io am o casca agv cinetic sau ceva de genu.marimea xl .viziera are ceva eczeme dar e folosibila.e mai de folos decat o pereche de ochelari de soare.:)faina initiativa eugene sal eu m-as baga la casca...k nu a, doar una integrala si pe aia o confisca prietena.... ...donez si eu o pereche de semnalizari pt enduro..(2 dintre ele in stare mai buna ..2 mai putin:P)...nu intra la echipamente dar poate le vrea cineva..numai bine Editat Iunie 1, 2008 de badbeats Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Iunie 1, 2008 Autor Share Postat Iunie 1, 2008 (editat) platesti transportul dar pui la ramburs cat a fost....! adica omul primeste geaca gratis dar plateste transportul... Atunci nu mai e gratis, nu? Oricum primul venit, primul servit...e data deja! ...donez si eu o pereche de semnalizari pt enduro..(2 dintre ele in stare mai buna ..2 mai putin:P) Asta se cheama ca sunt 2 perechi Editat Iunie 1, 2008 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badbeats Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Asta se cheama ca sunt 2 perechi ....ops ai dreptate..am scuza k sunt 50 % roman..50% maghiar.....sper sa nu fie rasisti pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Iunie 1, 2008 Autor Share Postat Iunie 1, 2008 Important era sa stabilim cate bucati sunt pentru donat. E de apreciat gestul tau si nu vad sa aibe vreo legatura cu natia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Asta se cheama ca sunt 2 perechi ....ops ai dreptate..am scuza k sunt 50 % roman..50% maghiar.....sper sa nu fie rasisti pe forum da un pm sau un telefon cand vrei sa vi dupa casca.in timpul saptamani sunt in zona dupa ora 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 NU ULEIU II PENTRU MOTOARE IN 4 TIMPI SI ESTE FULLSINTETIC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 donez si eu un costum de piele complect pt choper este cumparat din piata in de si nu este folosit in ro deloc geaca nr 48 pantalonii nr 46 costumul este maro intorc 2 poze costumul este de femei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badbeats Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 mersi mult pentru casca...imi este de folos pana imi strang bani de una noua....ma bucur sa vad ca exista multi oameni cumsecade printre noi...asfalt uscat si va astept pe toti la Pecica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 HELLO . AM O GEACA DE PIELE PENTRU FEMEI . STARE BUNA ,NEAGRA ,PENTRU CHOPPER CE FACEM INCHIDEM TOPICUL??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nightmare_Teo Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 HELLO . AM O GEACA DE PIELE PENTRU FEMEI . STARE BUNA ,NEAGRA ,PENTRU CHOPPER CE FACEM INCHIDEM TOPICUL??????? Cam tarziu pt raspuns dar dk mai e valabil vreau eu geaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 O.K. SUNA-MA PE 0788988716 SAU 0357800833 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Ce vreau eu sa donez,nu intra in categoria,echipamente. Am un set de 10 cd-uri cu muzica JAZZ.Eu nu ascult genu asta de muzica si ar fi pacat sa le arunc. (doar ptr. aradeni ca nu am nici timp nici chef sa ma plimb pe la posta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucleu Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 (editat) (rog pe cineva sa stearga postul asta) Editat Octombrie 12, 2008 de Nucleu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Octombrie 12, 2008 Autor Share Postat Octombrie 12, 2008 (rog pe cineva sa stearga postul asta) ...motivatia ta fiind? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 (editat) Donez cauciuc spate Michelin T66 140/80/17. Mi s-a ros cauciucul fata si cu ocazia asta am comandat cauciucuri noi fata-spate. Si le-am si schimbat ambele. Spatele mai mergea aproximativ un 4000 km. Nu era cazu sa-l dau jos , dar nu vreau sa imi fac de lucru altadata. Cine vrea guma sa ma contacteze la numarul de telefon: 0729908969 Atti Cateva poze cu guma: Editat Iulie 2, 2009 de Atti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Bun am o pereke de manusi pe care vroiam sa le arunc dar am zis ca poate e cineva care are nevoie de ele, manusile sunt cam varza, dar nah decat sa le arunc... buna initiativa cu topicul Genule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Donez cauciuc spate Michelin T66 140/80/17. Mi s-a ros cauciucul fata si cu ocazia asta am comandat cauciucuri noi fata-spate. Si le-am si schimbat ambele. Spatele mai mergea aproximativ un 4000 km. Nu era cazu sa-l dau jos , dar nu vreau sa imi fac de lucru altadata. Cine vrea guma sa ma contacteze la numarul de telefon: 0729908969 Atti Cateva poze cu guma: Cauciucul si-a gasit astazi noul proprietar!!!!!!!!! Spre fericirea mea tot pe un TRANSALP ajunge unde va mai rula circa 4000km! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Cauciucul si-a gasit astazi noul proprietar!!!!!!!!! Spre fericirea mea tot pe un TRANSALP ajunge unde va mai rula circa 4000km! merci merci inca nu il pun ca mai e bun asta care il am acum dar nu-mi fac griji sezonul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 cu placere! sper sa-ti fie de folos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate