Sari la conținut

Nucleu

INACTIV
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    nu am A-ul :)

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Nici una...

Nucleu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mobra renaste! http://www.motoflash.ro/stiri/modele-noi/m..._renascuta.html (nu stiu daca a mai fost postat... )
  2. Salut! (nu am citit tot topicul...) Daca vrei sa nu mai bata avansul...baga o benzina cu cifra octanica mai mare...!
  3. Salut zane94! Din cate citesc pe aici tu nu vezi rostul comunistelor, am sa incerc sa iti explic cum sta treaba..sper sa si reusesc! Tu ai vre-un obiect la care ti mult...mai mult ca la restul obiectelor... un obiect care pentru tine are o valoare mai mare decat pentru altcineva sau un hobby?! Daca acel obiect/hobby ar fi o comunista??? Poti sa fi unic printr-un motor de ultimul ragnet...dar poti sa fi unic si printr-un motor foarte vechi si bine intretinut cum este si cazul unora de pe aici...si la urma urmei...doar nu motorul "ne face" ci noi ca persoane..nu? Asa cum tu nu vezi rostul comunistelor...eu nu vad rostul sa imi cumpar un alt motor doar pentru o plimbare de duminica pe coclauri si aia cand este cald si nu ploua!!! si cum zicea unu prin ceva film...: "Daca nu-i masina ii soferul"
  4. Topicul "Mobra" nu ar avea loc la "Important Topics"?
  5. Salut! As dori sa stiu daca o aprindere ca cea din imagine se potriveste pe Mobra 50 (aprinderea este Ducati) Si mai detin urmatoarele piese pe care as vrea sa le dau la schimb pe diferite piese de mobra 50 sau contra cost
  6. Nucleu

    Donatii Echipamente!

    (rog pe cineva sa stearga postul asta)
  7. intereseaza pe cineva oala de ambreiaj noua?
  8. Un motor de KTM LC4 nu ar merge pus pe o mobra??? nu pare exagerat de mare...! Zilele astea..ma urc pe mobra..dar fara sa o pornesc..doar sa merg cu ea cativa pasi pe mai incolo..si cand tzopai pe ea se aude un fel de "clac" ...de undeva de la roata spate..dar doar cand topai mai tare...! Nu pot sa imi dau seama exact de sursa zgomotului..dar ea vine cum stau pe motoreta din partea stanga...roata spate...! si banuiesc telescopul...! ...se poate sa sara o spira de la arc...peste vre-o piedica pe acolo...???sau..se tensioneaza lantul mai tare atunci cand ma balansez tare pe motoreta??? sau? (nu mai stiu sigur..dar parca l-am auzit si in mers..la treceri peste denivelari...adevarul e ca am fost de cateva ori pe camp cu motorul...si am lovit din gresala o piatra mai mare,..cu roata fata am trecut pe langa ea...dar cu cea spate nu..si cred ca a ajuns telescopul pana sus ca s-a auzit un "boc" in spate cand am trecut peste ea..!) Stie cineva mai precis ce se intampla???
  9. Salut! Am mai vazut pe un forum..dar despre masini...nu mai stiu exact care era situatia acolo...dar era vorba tot despre o supapa...care face figuri! Si una dintre explicatii a fost ca temperatura la supapa respectiva...era prea ridicata...! Un motor il poti gripa si daca se supraincalzeste...nu? Poate asta a fost si in cazul tau...stand atata timp la coada..s-a supraincalzit...iar chiar la supapa de evacuare unde ies gazele incinese...sa iti fi facut figuri..! (sunt incepator in ale motocicletelor si nu stiu cum este racirea la motocicleta in cauza...dar daca este pe aer...este posibil sa se fi intamplat asa) Temperatura motorului poate fi influentata si de amestec (benzia si aer)? Am gasit un site intereant ...despre aprinderi dar are o sectiune cu buji...culoare in functie de amestec si temperatura http://www.aprindere.3x.ro/aprindere/index...s%20and%20trics Asta sa fie puntul in care incepe greiparea la motoare??? supapa de evacuare???
  10. A incercat cineva sa isi adapteze la magnetou si alta bobina sau mai multe bobine..pentru a obtine tensiuni mai mari de 6v?
  11. Revin...! Dau la schimb un contact ca cel din imagine....nou! Pe un contact nou de mobra 50 ....acela care are o "cheie" in locul palsticului negru si 4 pozitii! (sau eventual cu alte piese noi de mobra 50 dar preferabil un contact cu 4 pozitii )
  12. Are cineva o schema de releu regulator pentru mobra??? Sau nu are releu regulator???
  13. De fiecare data cand incerc sa pornesc mobra....porneste foarte greu...! Cand inund carburatorul...imi cam uda bujia...si trebuie sa o scot sa o curat...! Am facut asa....inundat carburator....dat la pedala..si nimic...si nimic.....pana la un moment dat am scos bujia afara...toata uda..o curat ...pana a inceput sa luceasca electrodul ...o pun inapoi.. si cum imi potriveam piciorul pe pedala sa o pornesc...imping din gresala asa cam 5 cm si o ia.......deci nu am apucat sa dau o pedala pana jos..nici macar pana la jumate..ci pur si simplu din gresala..cum potriveam piciorul pe pedala...am ramas sokat...! mobra mea merge mai mult cu socul lasat in jos...cred ca asta este unul dintre motivele pentru care se inegreste bujia... desi cu bujia curatata...daca se opreste din gresala.....abia o mai porneesc...si aia cu acceleratia in blana.de tot...! Mai patesc sa se opreasca ..atunci cand trag ambreiajul si o bag in viteza...dar abia o pornesc inapoi...! Sa fie din reglajele carburatorului????
  14. Salut! Si bine ai venit...! Dupa ce iti faci cartul ai putea sa iti faci rost de inca un motor de mobra...si sa iti faci si mobra mobra sa fie in stare de functionare... sau mai bine iti faci rost doar de motor si faci cartul...sincer e chiar pacat sa o dezmembrezi mai ales daca a stat atata timp si ...s-a conservat...! Daca esti si multumit de ea...parerea mea e ca mai bine faci rost doar de motor si il pui pe cart decat sa o dezmembrezi
×
×
  • Creează nouă...