Mark81 Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 Locatia - Pe sate in zona fagarasului! Actorii -Sorin din Sercaia si subsemnatu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 (editat) Probleme gogule? Editat Iunie 28, 2005 de gizmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 Roulin barnaut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 forja... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 Nu ai fi zis ce e acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 Inca nu se imprastiase fumu'..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 forja... fummmmmmmmm de 2 timpi........... noroc ca unul dintre voi poza si nu era in spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 (editat) Sorin, in fata unui "magazin" din Venetia. Editat Iunie 28, 2005 de gizmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 (editat) Obosit si fericit... Editat Iunie 28, 2005 de gizmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 (editat) O cabanuta faina pt chefuri... Editat Iunie 28, 2005 de gizmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 Un pic si prin padure... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 Pacat ca n-am avut prezenta de spirit sa imortalizez burn-outu lu Sorin realizat in locul asta la cererea a unei gasti de vo 20 de romales, care spre deliciul lor, s-a lasat cu ploaie de pietre si gaura de 20 de cm. in drum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 Suzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 Am avut noroi si-n dinti Mi-am comandat echipament intre timp, ca asa nu se mai putea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 (editat) La o bere in Grid Editat Iunie 28, 2005 de gizmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 asemenea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 Cu un pic de atentie se pot observa localnicii care se uitau "ca la urs"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 Mult noroi, da peisaju si atmosfera au fost criminale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 Multumesc lui Sorin,care este toba de motoare, si fara ajutorul cui nu cred ca as ajuns prea departe. Mi-a rezolvat: carburatoru, cablu ambreiaj, franele, pana, pinion.....etc, etc Multumiri si lui Mr.Speed pt pinionu primit moca!! , fara de care stateam frumos acasa si ma uitam la al meu care mergea numa pe gingii si un singur dinte! Cred ca a fost cel mai fain lucru pe care l-am facut vreodata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 Mai am un filmulet tare de 5 mb da nu stiu cum sa-l atasez! Ma ajuta cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 faina zona maı gizmo... De unde ii sti pe sorin sı mrspeed ? esti dın zona ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 Sorin e vecin cu bunica-mea la Sercaia. Cand mi s-a bulit pinionu, am plecat pe la Codlea, ca a zis Sorin ca poate gasim unu pe la prietenii lui, unde Mr Speed a fost un baiat de nota 10 si mi-a dat unu moca! Aici sa vedeti faza: Pinionu era de Yamaha, si nu se potrivea pe ax! La strung, dom Sorin, le-a decupat pe amandoua (dentitia interioara de la ala vechi, si dintii aluia nou), le-a sudat, si in juma de ora aveam pinion ! Meserie frate nu alta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 (editat) suuuuuuper misto! Eu vreau sa-mi cumpar un cross la vre-o 5-600 de euro, de capacitate mica, dar sa-mi potoleasca setea de adrenalina, pt. ca pur si simplu sunt bolnav dupa cross-ul si enduro! Editat Iunie 28, 2005 de Stephon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 Sorin e vecin cu bunica-mea la Sercaia.Cand mi s-a bulit pinionu, am plecat pe la Codlea, ca a zis Sorin ca poate gasim unu pe la prietenii lui, unde Mr Speed a fost un baiat de nota 10 si mi-a dat unu moca! Aici sa vedeti faza: Pinionu era de Yamaha, si nu se potrivea pe ax! La strung, dom Sorin, le-a decupat pe amandoua (dentitia interioara de la ala vechi, si dintii aluia nou), le-a sudat, si in juma de ora aveam pinion ! Meserie frate nu alta! Meserias bun roman, face din rahat bici si merge ca nou. Pacat ca nu se gaseste un grup solid sa construiasca si ceva nou ca importul asta sapa mult economia locala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate