gratzy Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 am mai cautat si cu ceva vreme in urma pe forum cric central pt jawa mea de 350 model TS un cric central sau macar piciorul de sprijin pentru ea! Cine are sau dezmemebreaza mobra as fi recunoscator de m-i l-ar da! (normal -contracost) parchez pe borduri pe butuci numa cum trebuie sa fie normal nu e !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 (editat) am mai cautat si cu ceva vreme in urma pe forum cric central pt jawa mea de 350 model TS un cric central sau macar piciorul de sprijin pentru ea! Cine are sau dezmemebreaza mobra as fi recunoscator de m-i l-ar da! (normal -contracost) parchez pe borduri pe butuci numa cum trebuie sa fie normal nu e !!! de nipra nui bun? Editat Iunie 1, 2008 de mas oyama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiusro Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Vezi pe aici ca dezmembra unu mai de mult o jawa350 poate mai ai noroc... nu mai stiu exact cum a denumit topicul, oricum ceva de jawa350 eu m-am uitat, dar este tarziu si merg la somn, bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate