AndreiShadow Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 (editat) La sfarsitul saptaminii trecute a avut loc la Sala Sporturilor din Targu Mures, EXPO MOTOR TRANSILVANIA. Multe bike-uri de top, atmosfera excelenta, persoane deosebite.... Ii rog pe cei ce detin poze de la fata locului sa posteze aici. Pun si eu cateva poze cu cateva lucrari extraordinale ale lui Zoli........excelent airbrush. Editat Iunie 8, 2008 de robychopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 din ce stiu eu,nu prea a fost lume.... din pacate,a fost un eveniment promovat fff slab,ca de obicei ,mai toate evenimentele de la tg mures. pune tu poze,daca mai ai.10x. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Moto din ultima poza arata cel mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiShadow Postat Iunie 8, 2008 Autor Share Postat Iunie 8, 2008 (editat) Alte imagini : Editat Iunie 8, 2008 de robychopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Alte imagini : o adevarata lucrare customul lui romica din tm....sper sa vad produsul finit in curind... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate