Gre Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Ma gandesc sa schimb toba la Aerox. Am auzit ca cea stock ar avea ceva limitari. As vrea sa stiu cu ce modele ati schimbat voi. In principiu e mai zgomotos un esapament mai bun? Sunt si tipuri care se aud la fel sau chiar mai incet? O sa renunt la idee daca sunt mult mai galagioase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Ma gandesc sa schimb toba la Aerox. Am auzit ca cea stock ar avea ceva limitari.As vrea sa stiu cu ce modele ati schimbat voi. In principiu e mai zgomotos un esapament mai bun? Sunt si tipuri care se aud la fel sau chiar mai incet? O sa renunt la idee daca sunt mult mai galagioase. Normal orice esapament sport ii mai galagios insa unele au un sunet de ramai masca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate