Radoi92 Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Salut Vreu sa imi ziceti si mie ce sa imi i-au dintre rs125 si yamaha yzf-r125. Faza e ca eu stau in buzau si am numai dealer yamaha. Pana acuma am avut un rs50 din 2007 care inca e de vanzare,daca va intereseza bagati id:frangulescu_daniel sau la nr de tel:0740679232 PRET :2200 negociabil.pentru mai multe detali contactati-ma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
illdude Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Salut Vreu sa imi ziceti si mie ce sa imi i-au dintre rs125 si yamaha yzf-r125. Faza e ca eu stau in buzau si am numai dealer yamaha. Pana acuma am avut un rs50 din 2007 care inca e de vanzare,daca va intereseza bagati id:frangulescu_daniel sau la nr de tel:0740679232 PRET :2200 negociabil.pentru mai multe detali contactati-ma. Mah eu zic ca trebuie sa'ti dai seama singur. Spui ca ai avut o aprilia de 50. Daca ti'a placut, ramai pe aprilia. Daca nu, incearca patru timpi si daca'ti dau parintii lovele sa'ti iei Yzf nou, ia'ti Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FasT pLAy Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 ia 4 timpi yamaha yzf 125R ... 2 timpi pacatoase... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 ce pusti bashit si de bani gata mai esti si tu. cauta in puii mei pe tarlaua asta de forum, s-a mai vorbit de o tona de ori de panarame de astea de vreti voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 ce pusti bashit si de bani gata mai esti si tu. cauta in puii mei pe tarlaua asta de forum, s-a mai vorbit de o tona de ori de panarame de astea de vreti voi. bine zici krupp... ba copii terminati , sunt zeci de topicuri asemanatoare ! ce pana mea e greu sa citesti un topic despre RS si unu despre YZF si sa`ti dai seama ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Nu le poti compara, una e 4t alta e 2t.In functie de tine, mergi sa le vezi pe amandoua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate