Florin Daniel Postat Iunie 13, 2008 Autor Share Postat Iunie 13, 2008 tot n-am reusit sa ii dau de cap franei. a ramas tot in service, cel mai devreme o sa fie gata sambata. deci n-am cum sa vin sa ne vedem. asa ca o sa plec la mare si vin duminica. ne vedem la urmatoarea intalnire; poate-mi fac si carena si apripa pana atunci. OK, poate data viitoare ..........drum bun si asfalt uscat OK, a venit si ziua de vineri zi cand posesorii de Yamaha FZ se intalnesc la Academia militara(Eroilor) la ora 21. Cred si sper ca vom fii cati mai multi, daca nu poate data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Ok pentru mine. Bai nene ce m-ai incurcat Ai sa-mi dai o bere ca m-am contrazis cu un om ca e meciu la 21.45 si am pierdut pariul Drama ! Ce e insa mai dramatic ca trebuie sa urmarim meciul pe uscat Hai sa o facem la 15 ... ca azi e vineri si e zi scurta la work Glumeam. Incerc sa fiu cuminte la meci . Dar daca vin doar 3 motociclisti eu zis ca mai bine anulam ! Ce spuneti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 13, 2008 Autor Share Postat Iunie 13, 2008 Bai nene ce m-ai incurcat Ai sa-mi dai o bere ca m-am contrazis cu un om ca e meciu la 21.45 si am pierdut pariul Drama ! Ce e insa mai dramatic ca trebuie sa urmarim meciul pe uscat Hai sa o facem la 15 ... ca azi e vineri si e zi scurta la work Glumeam. Incerc sa fiu cuminte la meci . Dar daca vin doar 3 motociclisti eu zis ca mai bine anulam ! Ce spuneti ? Stii cum este daca azi o sa fim trei data viitoare o sa fim 10 sau mai multi. Iceputul este greu, macar sa facem ceva poze sa punem pe net ca dupa starnim noi si pe altii OK, poate data viitoare ..........drum bun si asfalt uscat OK, a venit si ziua de vineri zi cand posesorii de Yamaha FZ se intalnesc la Academia militara(Eroilor) la ora 21. Cred si sper ca vom fii cati mai multi, daca nu poate data viitoare. QUOTE (Fanel @ Jun 13 2008, 12:35 PM) * Bai nene ce m-ai incurcat smile.gif Ai sa-mi dai o bere ca m-am contrazis cu un om ca e meciu la 21.45 si am pierdut pariul smile.gif Drama ! Ce e insa mai dramatic ca trebuie sa urmarim meciul pe uscat smile.gif Hai sa o facem la 15 ... ca azi e vineri si e zi scurta la work tongue.gif Glumeam. Incerc sa fiu cuminte la meci . Dar daca vin doar 3 motociclisti eu zis ca mai bine anulam ! Ce spuneti ? Stii cum este daca azi o sa fim trei data viitoare o sa fim 10 sau mai multi. Iceputul este greu, macar sa facem ceva poze sa punem pe net ca dupa starnim noi si pe altii tot n-am reusit sa ii dau de cap franei. a ramas tot in service, cel mai devreme o sa fie gata sambata. deci n-am cum sa vin sa ne vedem. asa ca o sa plec la mare si vin duminica. ne vedem la urmatoarea intalnire; poate-mi fac si carena si apripa pana atunci. QUOTE (Fanel @ Jun 13 2008, 12:35 PM) * Bai nene ce m-ai incurcat smile.gif Ai sa-mi dai o bere ca m-am contrazis cu un om ca e meciu la 21.45 si am pierdut pariul smile.gif Drama ! Ce e insa mai dramatic ca trebuie sa urmarim meciul pe uscat smile.gif Hai sa o facem la 15 ... ca azi e vineri si e zi scurta la work tongue.gif Glumeam. Incerc sa fiu cuminte la meci . Dar daca vin doar 3 motociclisti eu zis ca mai bine anulam ! Ce spuneti ? Stii cum este daca azi o sa fim trei data viitoare o sa fim 10 sau mai multi. Iceputul este greu, macar sa facem ceva poze sa punem pe net ca dupa starnim noi si pe altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drg_escu Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Salutare tuturor. Si eu tot cu un FZS 600. Nu vreti voi mai bine sa ne vedem maine, la un pranz, ceva? Ca poate bem si noi o bere ceva la meci. In plus eu imi scot motorasul din garaj maine dimineata ca a fost cam tras pe dreapata. Am mers mai mult cu V-strom-u' intre timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 13, 2008 Autor Share Postat Iunie 13, 2008 Salutare tuturor. Si eu tot cu un FZS 600. Nu vreti voi mai bine sa ne vedem maine, la un pranz, ceva? Ca poate bem si noi o bere ceva la meci. In plus eu imi scot motorasul din garaj maine dimineata ca a fost cam tras pe dreapata. Am mers mai mult cu V-strom-u' intre timp. Nu stiu cati mai pot vedea acum ca o reprogramam si sa nu vina diseara degeaba. Cine poate sa vina diseara ok, Eu voi fii acolo doar o ploaie dinaia crunta sa ma opreasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drg_escu Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Ai si tu dreptate. Eu deci nu pot veni. Saptamana viitoare poate. Bafta si fara ploaie. Doar la meci sa ploua sa avem mai multe sanse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dare_par Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Glumeam. Incerc sa fiu cuminte la meci .Dar daca vin doar 3 motociclisti eu zis ca mai bine anulam ! Ce spuneti ? Dc sa anulam doar trebuie sa dau berea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Dc sa anulam doar trebuie sa dau berea In orice situatie trebuie data ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 15, 2008 Autor Share Postat Iunie 15, 2008 (editat) Salutari tuturor....haide-ti sa ne cunoastem mai bina sa facem si noi o intalnire sambata viitoare pe la 10 la academie, ce ziceti ????.....sau sa cadem toti deacord asupra unei ore sau locatii.. stabilim un traseu sau stam la barfe Am fost doar trei prezenti la intalnire........sa punem la socoteala ca a fost si meciul si ca intr-o zi vom fii mai multi. Si cateva poze : Am mai stabilit una pe 20 iunie 2008 tot la Academia militara(eroilor) la ora 19,00 Am mai stabilit una pe 20 iunie 2008 tot la Academia militara(eroilor) la ora 19,00 Am fost doar trei prezenti la intalnire........sa punem la socoteala ca a fost si meciul si ca intr-o zi vom fii mai multi. Si cateva poze : Am mai stabilit una pe 20 iunie 2008 tot la Academia militara(eroilor) la ora 19,00 Am mai stabilit una pe 20 iunie 2008 tot la Academia militara(eroilor) la ora 19,00 . Editat Iunie 13, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 A fost faina intalnirea! O sa merg si la cealalta daca o sa fiu disponibil ! Oricum avand in vedere ca a fost meci si e campionat european, in final tot la meci am ajuns in Piatza Constitutiei ! Poate iesim mai multi ! Success ! si tot inainte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 cineva ceva in seara asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) Am mai stabilit una pe 20 iunie 2008 tot la Academia militara(eroilor) la ora 19,00 . Salut, parerea mea este sa fixam aceasta intalnire intre luni si joi deoarece e vara si de vineri seara pana duminica seara mai plec la mare sau la munte (incerc sa evit weekendul in Bucuresti) Eventual in seara asta sau miercuri, la arc. Editat Iunie 16, 2008 de Ceapa, The Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 deci, ceapa, unde ne vedem in seara asta? eu sunt la munca pana la 6, undeva in zona carrefour orhideea. academia militara works for me. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dare_par Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Super marfa intalnirea , multumiri organizatorului si participantilor . Da e o idee buna cu mutatul ei in timpul saptamanii ( luni - joi) , dar cred ca nu ar trebui amestecata cu intalnirea de la arc. Data viitoare mai multe poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 deci, ceapa, unde ne vedem in seara asta?eu sunt la munca pana la 6, undeva in zona carrefour orhideea. academia militara works for me. salut, mie mi-ar fi mai usor in zona mihai-bravu - stefan cel mare, alba iulia, unirii, daca nu, atunci ramane academia militara de la eroilor...pe la 6:15? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) Salut,parerea mea este sa fixam aceasta intalnire intre luni si joi deoarece e vara si de vineri seara pana duminica seara mai plec la mare sau la munte (incerc sa evit weekendul in Bucuresti) Eventual in seara asta sau miercuri, la arc. Haide-ti sa facem un efort si na vedem vineri toti cei care pot si au scris pe aici, in ideea de a fii mai multi si sa putem stabilii ""fata in fata si din gura in gura nu de la butoane"" o zii si o ora in care putem marea majoritate. Cred ca daca incepem sa mutam ziua si ora cam in fiecare zi nu stiu ce o sa mai iasa ......... poate nu pot toti sa stea pe forum si sa citeasca tot, unii poate au prins ideea ca vineri ne vedem la academia militara si deja au "setata" ora asta. Te rog mult si va rog mult nu o luati ca pe o impunere din partea mea, ci doar vreau sa stabilim ceva clar, sa ne obisnuim cu intalnirile, sa stim ca ne putem vedea si discuta pe aceasi tema si nu numai iar cand incepem sa ne inchegam putem face orice oriunde si oricand in limita legii si a bunului simt. Multam pentru intelegere si asfalt uscat............ Editat Iunie 16, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 salut,mie mi-ar fi mai usor in zona mihai-bravu - stefan cel mare, alba iulia, unirii, daca nu, atunci ramane academia militara de la eroilor...pe la 6:15? works for me. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) works for me. atunci pentru cei ce nu pot ajunge vineri dar vor sa ii cunoasca pe ceilalti fz-isti,sau pot ajunge si vineri si azi, eu ma intalnesc cu metal_heart la academia militara de la eroilor azi la 18:15 asfalt uscat sa avem Editat Iunie 16, 2008 de Ceapa, The Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 atunci pentru cei ce nu pot ajunge vineri dar vor sa ii cunoasca pe ceilalti fz-isti,sau pot ajunge si vineri si azi, eu ma intalnesc cu metal_heart la academia militara de la eroilor azi la 18:15 asfalt uscat sa avem Cine poate si vrea sa vorbim pe mess asta este adresa mea vf_daniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Pe mine ma puteti contacta la adresele mele nenumarate scrise in profil ... Nu fac politici antitrust pe messengere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dare_par Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Eu vineri o sa fac prezenta. Dar vad ca se discuta pe doua forumuri , hai sa le unim , si sa stabilim pentru vineri unde trebuie facuta prezenta. La academie sau la Pirania. Sincer as propune Academie dupa care sa mergem la Pirania . Vedem si noi motoarele fumam o tigare si la 8 suntem la Pirania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) Eu am gasit vro' 3 ! Unu cu fete , unu cu baieti si unu cu motociclete ! Oricum votez sa ne vedem intai la academie , ca asa e fun ! Editat Iunie 16, 2008 de Fanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 Eu am gasit vro' 3 !Unu cu fete , unu cu baieti si unu cu motociclete ! Oricum votez sa ne vedem intai la academie , ca asa e fun ! Da ramane la Academia militara(eroilor) ora 19,00 dupa care stabilim ce si cum facem. Legat de cele trei topicuri erea nevoie sa deschidem pe mai multe fronturi mai ales cel de la fete pentru ca ele mai multe acolo discuta si erea prea putin probabil sa le captam atentia cu un topic unde se uita aproape numai baieti. Iar de cel cu ""domnilor aratati-va sculele"" erea deja cand am luat hotararea sa facem o intalnire iar majoritatea posesorilor de FZ scriau sau scrisesera acolo si ca atare trebuia sa vim vazuti si de catre ei. ASA CA RAMANE CA REPER GENERAL SI CA LOC DE INTALNIRE PENTRU TOTDEAUNA ACADEMIA MILITARA. Va multumesc si ne vedem acolo in fiecare vineri la ora 19,00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 ok, ramane valabil si pentru vineri. azi am fost si m-am intalnit cu Ceapa. in timp ce stateam de vorba, au mai trecut vreo doua Fazere dar nu s-au oprit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) Editat Iunie 16, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate