riderontornadoes Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 ma gandeam daca ne strangem pe undeva daca ii batem pe francezi. Desi cred ca e destul de greu sa se intample asa ceva. CE ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Si legatura cu viteza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 n-ai ce face acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Ce sa bata?Alde parizer ai nostrii?Noroc ca au jucat ai prost si ai nostii au stat numa in poarta ca altfel...vai de noi!Lumea a treia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 am vazut meciul pe bbc si comentariul alora a fost extrem de corect si adevarat dar am dat tv ul pe mut:D nu imi pasa mult de meciul cu italia dar fireste mi-ar palcea sa castigam.. dar meciul cu olanda il vad in olanda.. tot ce imi doresc este sa batem olanda, sa fiu cu 50 de olandezi si sa sar pe masa si sa urlu de bucurie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 am vazut meciul pe bbc si comentariul alora a fost extrem de corect si adevarat dar am dat tv ul pe mut:D nu imi pasa mult de meciul cu italia dar fireste mi-ar palcea sa castigam.. dar meciul cu olanda il vad in olanda.. tot ce imi doresc este sa batem olanda, sa fiu cu 50 de olandezi si sa sar pe masa si sa urlu de bucurie.. Mda ...si aia te castreaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 ma gandeam daca ne strangem pe undeva daca ii batem pe francezi. Desi cred ca e destul de greu sa se intample asa ceva. CE ziceti? oaaa ce cocalar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate