Vince Black Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 salut all. am un APRILIA RS 50, din 96' -de curand s a rupt cablul de la maneta de ambreiaj, azi , cu gandul ca schimb cablul am tot mesterit, si am desfacut capacul de la ambreiaj, iar acolo e ambreiajul banuiesc :-??nu prea stiu exact e un disc, cu dinti si in mijloc o piulita, si am destrans piulita dar nu iese acel disc, probabil doar cu o presa. cand am strans inapoi piulita, am bagat o surubelnita intr o gaura din acel disc astfel am tinut discul blocat, si am insurubat piulita, dar la un moment dat s a rupt surubelnita cam 3cm, si a cazut inauntru in INTERIORul acelui disc (ambreiaj banuiesc) - ce pot sa fac? - ce are daca ramane acolo ? de venit am venit cu motorul acasa, fara probleme :-?? -are ceva daca ramane acolo ? -cum o scot ?(bucata de surubelnita) MULTUMESC ANTICIPAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 salut all. am un APRILIA RS 50, din 96' -de curand s a rupt cablul de la maneta de ambreiaj, azi , cu gandul ca schimb cablul am tot mesterit, si am desfacut capacul de la ambreiaj, iar acolo e ambreiajul banuiesc :-??nu prea stiu exact e un disc, cu dinti si in mijloc o piulita, si am destrans piulita dar nu iese acel disc, probabil doar cu o presa. cand am strans inapoi piulita, am bagat o surubelnita intr o gaura din acel disc astfel am tinut discul blocat, si am insurubat piulita, dar la un moment dat s a rupt surubelnita cam 3cm, si a cazut inauntru in INTERIORul acelui disc (ambreiaj banuiesc) - ce pot sa fac? - ce are daca ramane acolo ? de venit am venit cu motorul acasa, fara probleme :-?? -are ceva daca ramane acolo ? -cum o scot ?(bucata de surubelnita) MULTUMESC ANTICIPAT Tija cu magnet, sau desfaci capacul la ambreiaj!De lasat nu cred ca este bine, chiar daca s-a dus in baie, nu se stie niciodata cum se strecoara intre pinioane in miscare si........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate