jethro tull Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 caut un alternator de simson,functional...platesc si fac cinste.. 0744565274... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 caut un alternator de simson,functional...platesc si fac cinste.. 0744565274... Simsonul nu a fost echipat cu alternator ci cu dinam de 6 V ( am bun) care au alternatoare au adaptat de la ceva rusesc. Cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Iunie 8, 2008 Autor Share Postat Iunie 8, 2008 Simsonul nu a fost echipat cu alternator ci cu dinam de 6 V ( am bun) care au alternatoare au adaptat de la ceva rusesc.Cu bine salut!siii...crezi ca mi-l poti vinde mie?!! te rooog.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 pai daca e alternator de obicei e de Ij, asa ca vezi la danny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 salut!siii...crezi ca mi-l poti vinde mie?!! te rooog.... Daca doresti ti-l vand . Pun poze daca doresti, dai adresa si trimit cu ramburs . Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 salut!siii...crezi ca mi-l poti vinde mie?!! te rooog.... Daca doresti ti-l vand . Pun poze daca doresti, dai adresa si trimit cu ramburs . Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate